Hem / Kropp & Själ / Är du en kärleksmagnet?

Är du en kärleksmagnet?

Allt börjar och slutar med oss själva. Lycka är ett val. När helst vi känner oss fast är det helt enkelt för att det är brist på kärlek. När vi befinner oss där förnekar vi i grunden oss själva eller andra det vi egentligen är, kärlek och fokuserar på rädsla istället.

Där det finns mörker är det endast avsaknad av kärlek. Kärleken är, allt annat är en väg av lägre ego -baserade tankar ur rädsla. Många gånger speglar vi oss i varandras mörker och drar igång ”en karusell” istället för att ge kärlek till den som skriker efter den. Desto mer vi helar och kan älska oss själva, desto mer kärlek kan vi ge utan att trilla dit och bli triggade av andra som speglar vår egen brist. Första steget är att kunna ta emot för att verkligen kunna förlänga och dela med sig av sann kärlek.

Svaret är alltid kärlek och dess energi kan lösa upp vilka begränsningar som helst om vi är villiga att välja den vägen istället för att göra val ur rädsla.

Sann framgång bygger på vår villighet att förlåta, se lärdomen, välja kärlek och gå vidare. Oförätter blockerar sann kreativitet och överflöd vilket ett öppet hjärta attraherar.

i am love

armband I am Love, byejdelund jewelry

Att man inte kan älska någon annan till fullo om man inte älskar sig själv är så sant som det är sagt. Här delar jag tre verktyg som tar oss hem när vi trillar av kärlekens bana så vi istället kan vara den kärleksmagnet vi alla i grunden är.

 3 tips till att älska sig själv 

 Louise Hay’s kärleksövning 

Titta dig själv i spegeln varje morgon och säg ”Jag älskar dig” Känns det lustigt och svårt är det en barometer på vart du befinner dig på din skala för kärlek till dig själv.

Förlåt, förlåt, förlåt

Vägen till framgång är din villighet av att förlåta. Så fort du vittnar dig själv tänka en negativ tanke och attackera dig själv eller någon annan. Förlåt. Och välj en ny kärleksfull tanke.

Ge till dig själv & andra

Vad helst vi har brist av är det något vi själva inte ger. Vad än du upplever att andra inte ger dig behöver du börja med att unna dig själv för att också kunna unna andra det och bjuda in mer av det i ditt liv.

Vårt problem är inte det mörka utan att vi har svårt att tro på kärleken.

Choose Love & Love Will Choose You,

Ann-Sofie

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>