Hem / Livets goda / Ambassadör med sabrerings-ambitioner

Ambassadör med sabrerings-ambitioner

Hon är sommelier, chefredaktör på Vinsider, bilaga till SvD, och kan nu även lägga till ”Vin-ambassadör på Stureplansguiden” på sitt CV.  Varje fredag kommer vi kunna läsa om allt från vintips, vinprovningar och en och annan överraskning och lektion i att sabrera champagne med olika föremål.

-En gång sabrerade jag med en CD-skiva, säger Emma med ett leende. Vi får se vad det blir för försök framöver. Ni får hålla utkik här på Stureplansguiden.se på fredagar och på Stureplansguiden på Instagram där jag kommer att använda mig av Hashtaggen #sabreringsguiden.

Jag är mycket glad över värvningen! Emma Segerström är precis vad jag önskat mig. Hon är en passionerad sommelier, duktig skribent och hon passar in i gänget. Som alla våra ambassadörer drivs hon av sin passion till sitt yrke och det är ju det som genomsyrar alla inlägg här på Stureplansguiden.

 

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>