Hem / Hemmet / Inredningsmässan Formex 2015

Inredningsmässan Formex 2015

Året börjar bra! Vi välkomnades in bland nya trender när Formex öppnade upp 2015 och mot våren bemöts vi med både färger och mönster i sina vackraste former. Jag upplevde att det mest handlade om kuddar och lampor denna gång. Att det var bland dessa produkter som vi mest bemöttes av nyheter men också att klassiska stilar också går att förstärka och förnya. I bildcollagen har jag satt samman det som jag tycker gjorde störst intryck.

Frejas Boning

Bilder tagna från frejasboning.com

Quote by Birkholm

 

Produkter från Quote by Birkholm. Till vänster har vi deras produktserie med mönster från världens alla hörn. Kraftigt inzoomat fotografi från exempelvis en rostig bil, en gammal färgskrapad vägg eller ett träd som man sedan tryckt på ett kraftigt bomullstyg.  Mycket vackra i verkligheten och fantastiskt dekorativa textiliedetaljer som är enkla att anpassa efter årstid.

Bildcollage

 

Man kan kombinera det mesta om man gör det rätt. Kläder och accessoarer byter vi ofta ut men det är inte lika ofta vi gör det med sakerna i våra hem. En kudde här och lite ljusstakar där kan göra stor skillnad för hur vi trivs!

 

Bilder från Bargi – Affari – Lidby Living

Ambassadör Inredning

Inredare med brinnande intresse för inredning. Bita ser detaljerna som andra missar och har ett slipat sinne för nya trender som även håller måttet för hållbarhet. Innan du gör några större förändringar skulle jag råda dig att ögna igenom Bitas inlägg på Stureplansguiden.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>