Hem / Nyheter / Önskelista till tomten

Önskelista till tomten

Snart är det jul och då kan det vara bra att ha en liten önskelista till hands när tomtenissarna ska planera sina inköp. Har varit fullt upptagen med att vara nisse själv men här har jag nu samlat ihop min personliga önskelista till tomten. Kanske inspirerar den till din egen önskelista?

Teknik. Att önska av sig själv eller make/maka. Högt upp på irritationslistan är teknik som inte fungerar eller teknik som går alldeles för lååååångsaaaamt. Därför önskar jag mig en ny dator. Gamla Macbooken från 2008 vill jag lägga på hyllan i utbyte mot en megasnabb, snygg och lätt Macbook Air. Uppdaterar mig också gärna med en iPad Mini 3 i guld med Touch ID som på iPhone 6. Det är ok att vara sin egen tomte tycker jag! Kom ihåg att slå in fint med passande julrim från tomten 🙂

macbookair

ipadmini3

Hudvård. Många olika produkter har testats genom åren, men när huden börjar krångla går jag alltid tillbaka som trogen användare av naturliga produkter. Mina trotjänare inom hudvård är Dermalogica med rengöringen Special cleansing gel, återfuktaren Smoothing cream och ögonkrämen Multivitamin power firm. Produkterna finns att köpa på Kicks, Åhléns, Sephora, NK samt auktoriserade web butiker. Önskar mig en ordentlig ansiktsbehandling! Dermalogica har en egen salong inne på NK kosmetikavdelningen. Det senaste året har jag även fastnat för M Picaut med sitt serum Precious Oil med havtorn. M Picaut använder samma lab som Dermalogica, men produceras i Dalarna. Plus för närproducerat och snygga flaskor! För info om återförsäljare av M Picaut, klicka här.

Special Cleansing Gel_500ml

Skin Smoothing Cream 100ml

MultiVitamin Power Firm

M Picaut precious oil

Smink. Många produkter har testats även här och det är naturligt som gäller för min hud. De produkter jag återkommer till är Bare Minerals med Original Foundation (Light), Blush (Golden Gate), samt deras Tinted Mineral Veil som ger en levande finish. Inför julen har de en limiterad upplaga på sin Foundation med guldlock och borste på köpet. Finns att köpa på Kicks, Åhléns, Sephora, NK samt auktoriserade web butiker.

 

bare minerals Collectors Edition Original Foundation kit Medium Beige

Blush med lock

Mineral Veil spill ej sifter

Kläder. Jag har länge varit på jakt efter de perfekta skinnbyxorna. När man väl hittar ett par som sitter som de ska kostar de ofta därefter. Om man inte kan hålla sig till mellandags-rean, kan man hålla utkik då många butiker kör så kallad Pre-sale, där stamkunder får shoppa till reapris redan innan jul. Upptäckte butiken Club Monaco i Mood Gallerian under ett event förra veckan och fastnade för deras must-have plagg och tidlösa klassiker. Önskar mig flera av deras leggings, tuffa sidenblusar med detaljer som bar rygg, samt en fuskpäls-väst.

Club Monaco skinnbyxor grå:svart

Club Monaco Skinnleggins svart

Club monaco legging navy

Club Monaco väst

Träning. Nu tillhör jag den lilla skara motionärer som springer och yogar för att må bra framför prestationsmål i varje pass. Dvs inget teknikband som mäter all möjlig statistik som kan mätas som tycks vara hett nu. Nej, ett par nya snygga Nike Free 5.0 som motiverar att komma ut i spåret. Sen hoppar jag i min one-piece från Casall och övar på lite Yoga handstands. Den här vill jag lära mig!

Yoga casall

Nike Free

Ett hem. 100 miljoner barn lever idag på gatan. Eklund Stockholm New York har nu ett samarbete med SOS Barnbyar, där du kan köpa ett hem till någon som verkligen behöver det för 450kr. När du köper det här hemmet är du med och förändrar livet för utsatta barn runt om i världen. Hemmet går att köpa hur många gånger som helst och alla intäkter går direkt till SOS Barnbyar. Barnen som kommer till SOS Barnbyar får tillgång till de mest nödvändiga och basala saker vi andra tar för givet, men som för dem är lyx. Rinnande vatten, värme, el, egen säng och en plats där de har chans till en trygg och kärleksfull uppväxt. Klicka här om du vill köpa ett hem för 450kr.

Hem450kr

 

 

Med detta önskar jag er en God Jul och ett Gott Nytt År!

 

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>