Hem / Kropp & Själ / Create a Dreamboard – 10 tips för att skina ditt ljus

Create a Dreamboard – 10 tips för att skina ditt ljus

Vad vill du ta med dig in i det nya året? Vad har fungerat och vad har inte fungerat?

Lycka är ett val och inget vi behöver hitta. Vi har alltid haft tillgång till vår egen lycka men vi behöver lära oss att stå i kontakt med den.

Det första att vara medveten om är att den aldrig går att hitta utanför oss själva. Sann lycka kommer inifrån och inte av yttre omständigheter och bekräftelse.

Inre överflöd kommer spegla sig i det yttre. Det finns inget du inte kan få om du kan skapa det i ditt sinne.

Inför det nya året är det perfekt att släppa allt gammalt och omfamna det nya med tillit.

Du är värd det bästa. Det tjänar ingen att spela liten. När du är sann med dig själv på ett kärleksfullt sätt ger du alla andra tillåtelse att göra det samma. Följer du ditt hjärta kan det aldrig bli fel. Skin ditt ljus!

Här kommer 10 tips inför det nya året…

Närvaro
När vi är närvarande öppnar vi upp för alla möjligheter istället för att återupprepa vårt förflutna in i vår framtid. Andas.

Var Villig
Det första vi behöver göra när vi kommer till en punkt av att ”det måste finnas något bättre”  är att vara villig. 

Döm vare sig dig själv eller någon annan
Hjälp den som är där du har varit och ta hjälp av den som gjort det du går igenom.

Förlåt allt och alla inklusive dig själv
När vi inte förlåter ställer vi oss i vår egen väg och straffar oss själva för någon annas handling. Vi ansvarar själva för det vi gör och när vi sårar någon annan så gör vi också illa oss själva. När vi förlåter blir vi fria. Det är inte alltid lätt men när vi är villiga så sköter sig resten själv.

Känn Tacksamhet
Tacksamhet attraherar mer att varar tacksam för.

Var Kristallklar
Fokusera på det du vill och inte på dina rädslor.

Dagdröm
Gör en dream board inför det nya året. Du är en skapare av ditt eget liv och det du ägnar dina tankar och visioner åt utan underliggande rädsla kommer manifesteras till fysisk form. Sådan är den universala lagen.

Lyssna
När du är villig kommer universum arbeta till din fördel och ditt jobb är att lyssna till de tecken, intuitiva känslor du får och börja ta ansvar över dig själv. Inte säga ja till andra när du samtidigt säger nej till dig själv. Lita till din magkänsla. Vibbar ljuger inte.

Agera
Agera utan försening. All mirakel kräver action. Ett mirakel är naturligt och sker när vi låter kärlekens energi drömma fritt genom oss. Ha tillit.  Rädslor, och motstånd blockerar det flödet.

Ta emot
Vet att ju mer du kan ta emot ju mer kan du ge. Flödet av givande och tagande ska varar i balans. Att ta emot av hjärtat av någon som ger av hjärtat är att ge en gåva till den som ger.

Mer spirituella tips hittar du i min blog.

Jag önskar dig ett magiskt glittrande 2015!

All min Kärlek,
Ann-Sofie
instagram @beautyofspirit

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>