Hem / Kultur / Sköldpaddor, vampyrer och poliser – Recension

Sköldpaddor, vampyrer och poliser – Recension

 

tmntTeenage Mutant Ninja Turtles
Skådespelare: Megan Fox, William Fichtner

The Plot: Muterade sköldpaddor uppfostras av en råtta och bekämpar brottslighet på New Yorks gator, ja, ni kan historien.

Min initiala tanke när jag hörde att den här var på gång var helt enkelt: Nä. Men sen såg jag trailern, och helt uppenbarligen skulle den innehålla coola effekter och rolig dialog, så jag gav den en chans.

Nu har jag sett den. Och min initiala tanke var rätt. Nä. Megan Fox gör en rentav dålig insats och det GÅR bara inte att ta den där jätteråttan på allvar. Småkul dialog emellanåt så man faktiskt drar på smilbanden, och de stora gröna tonåringarna är helt klart charmiga, men historien känns urtjatad, tunn och stel. Jag skulle strunta i att se den här. Men den får en poäng för att den trots allt är småkul mellan varven.

 

SG1av5

 

 

 

Dracula untold

Dracula Untold
Skådespelare: Luke Evans, Dominic Cooper, Charles Dance

The Plot: Stackars Vlad går med på att bli vampyr för att rädda sin familj och sitt folk.

Ja, det finns en anledning till varför den heter Untold. Men jag gillar den nya twisten. Vår vampyr är inte bara snygg och blodtörstig utan också en familjefar som egentligen bara vill väl. Och så massa blod. Och massa fladdermöss. Och så lite krig och mera fladdermöss. Och såklart kärlek.
Personligen så gillar jag den här typen av filmer och skulle efter alla timmar jag tittat på serier och filmer om de vasstandade snyggingarna inte bli ett dugg förvånad om en person någon gång skulle fälla ut sina huggisar och sikta in sig på min halspulsåder. Filmen känns som en bra förlängning av allt man sett innan, och väl värd tiden. Är man inte alls så förtjust i sådana här filmer så ska man nog bara avstå. Eller så ser man den bara för Luke Evans. Nom nom. Den får 2 poäng och jag skulle säga att den är sevärd.
SG2av5

 

 

 

lets be copsLets be Cops
Skådespelare: Jake Johnson, Damon Wayans Jr.

The Plot: Två allmänt misslyckade snubbar går på återträff klädda som poliser då de trodde att det var maskeradtema. På vägen hem upptäcker de att folk på riktigt tror att de är poliser och bestämmer sig för att ha lite kul. Som blir till mycket kul. Som blir till kul problem.

Jag älskar Jake Johnson från Gossip Girl, och han spelar lite av samma karaktär i den här filmen. Wayans humorn har dock aldrig riktigt varit min grej, men tillsammans så får de det ändå att funka rätt ok. Jag hade låga förväntningar, men det finns en härlig igenkänning i att bara go crazy och göra exakt det man vet att man inte borde, oavsett konsekvenser. Den kommer precis upp till en 2a och är en lagom söndagsfilm när man vill koppla bort och bara skratta åt lite.

 

SG2av5

 

 

 

 

Lade finans på hyllan efter 10 år för att plugga marknadsföring och psykologi i L.A. Nu hemma igen!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>