Hem / Kropp & Själ / Hur du kan använda Dig av fullmånens kraftiga energier

Hur du kan använda Dig av fullmånens kraftiga energier

Vi läker och healar våra kroppar när vi healar våra emotionella känslor. Hedra din kropps signaler och använd dig av de kraftfulla energier vi har runt omkring oss. Här följer ett lättare tips…

Fullmånens energier påverkar oss medvetet eller omedvetet i allra högsta grad. Månen tar fram våra känslor till ljuset och ytan. Du kan om du vill uppmärksamma och följa den vägledning som kommer med dess kraft och dra stor nytta av det dagar då det är fullmåne.

Denna fullmåne 8.e oktober kommer med en mycket stark påverkan. Du har chans att komma över de trösklar du behöver för att verkligen agera på dina drömmar trots att du kan känna dig rädd.

Det är perfekta tillfällen att sätta en intention av att släppa gammalt för att välkomna nya mer positiva upplevelser. När vi skiftar perspektiv skiftar vi också våra liv.

En lätt övning och något du kan göra är att investera ett par minuter i  dig själv av stillhet genom att andas medvetet. 

Välj en intention av: 

 ” jag är villig att släppa det som inte längre tjänar mig och välkomnar in nya positiva upplevelser i mitt liv.”

  • Sätt dig bekvämt.  
  • Blunda.
  • Andas in genom nästan och ut genom munnen.
  • På inandning tänker du dig mantrat: ”jag är redo att släppa min rädsla”
  • Andas ut med mantrat: ” jag släpper nu allt som inte tjänar mig.”
  • Upprepa detta tills du känner dig färdig.

Sat Nam

Love,

Ann-Sofie

 

Connect – nytt Instagram @beautyofspirit // facebook

Blog – ”Shine Bright Like a Dimond” 

 

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>