Hem / Kropp & Själ / Du är din egen guru – få intuitiv och spirituell vägledning
du är din egen drottning

Du är din egen guru – få intuitiv och spirituell vägledning

För att få tillgång till allt vi verkligen förtjänar och stå i kontakt med vår egen lycka så är hemligheten och nyckeln att bemästra sitt sinne till ett mind-set från ”Heaven” och ta ner det på jorden.

Varje tanke vi skiftar från en rädsla till en energi av kärlek är ett Mirakel.

Vårt inre trossystem, vare sig det är på ett medvetet eller omedvetet plan, är det vi lägger in i vår framtid. För att bryta ett negativt mönster behöver vi börja med att vara ärliga med oss själva.

Hur gör vi för att inte ta med det negativa av vårt förflutna till nuet och återupprepa det?

Det finns alltid en gåva i alla utmanande situationer om vi vill se den. Din power ligger i din närvaro. Att ta med oss lärdomen och släppa och förlåta resten kan låta lättare sagt än gjort men vi kan öppna den dörren genom att vara villiga.

Det finns en otrolig kärleksfull energi som vill hjälpa oss och verkar till vår fördel om vi tillåter.  Det vi behöver kommer alltid till oss i den takt vi släpper vårt motstånd och är villiga för att vi ska kunna hela oss själva och utvecklas.

Om du tycker det rockar och vill skifta ditt perspektiv, få verktyg till att uppleva mer mirakel i ditt liv erbjuder jag en workshop som kommer bli magisk!

Jag längtar också att höra ifrån er och ta del av det ni går igenom.  Det som är angeläget och hur ni mår och om jag kan hjälpa er med något! Därför vill jag ge er, en person i veckan möjlighet att få en fri läsning och fråga av intuitiv och spirituell vägledning besvarad privat via mail. Det kan handla om vad som helst.  Vill du läsa mer om hur jag arbetar kan du kika här. Maila mig på ann-sofie@byejdelund.se

”Peace Begins With Me”

Jag vill även dela ett superenkelt verktyg som du kan ta till när som helst du kommer på dig själv att vara ur balans, arg eller irriterad. Passar vart du än befinner dig, i ett möte, på jobbet, hemma eller på stan! Du hittar mitt tips i min blog här.

Ta hand om er!

Love,

Ann-Sofie

Nu finns jag att connecta med på insta @byejdelund // my dream board & manifest @beutyofspirit

 

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>