Hem / Mat & Dryck / After Work / Vinn en natt på slottet!

Vinn en natt på slottet!

Nu har du chansen att vinna en övernattning på Häringe slott! Priset gäller för 2 personer inklusive frukost, i mån av plats och 2014 ut. Det enda du behöver göra är att gilla och kommentera med vem du skulle vilja ta med dig på denna länk här. Vinnaren presenteras på Stureplansguiden 16/10.

Vi skrev i somras om c/o Häringe Slotts klubbkoncept Badklubben. Nu fortsätter Häringe konceptet under nytt namn och anordnar från och med 3 okt Kalasladan. Slottets ägarinna Jenny Ljungberg slår ett slag för välgörenhet och gör det ”Lätt att göra rätt” för gästerna och har som mål att samla in 75.000 – 100.000 SEK till Stadsmissionen fram till jul.

Under fyra fredagar i höst kommer klubben att husera i Slottets ’Kalaslada’ intill Slottet. Olika DJs bjuds in för en kväll för att ge gästerna en perfekt start på höstens festkvällar med musik, mat & grill och god dryck. Kockar kommer finnas på plats och grilla klassiska ”Street food truck”-rätter som pulled pork, vietnamesiska Bahn mis exempelvis. Höstklubben i Kalasladan fortsätter med Badklubbens vinnande koncept med att servera ett glas bubbel för 50 kr/glaset.

Första fredagen den 3:e oktober spelar den eklektiska trion Passé Touché som tidigare brukar gästspela på Vassa Eggen och andra Stockholmsklubbar.

Kvällen börjar med att bussar hämtar upp gäster vid Dramatentrappan kl 17.30-18.00 och kör ut till Häringe Slott för en magisk kväll i den mytomspunna Kalasladan intill Slottet – en oförglömlig miljö.

Bokning av bussbiljett, 100 SEK där 50 SEK går oavkortat till Stadsmissionens verksamhet Unga Station, betalas vid boking på: http://www.haringeslott.se/hotell/kalendarium/klubb-kalasladan/

Vid kl 22 kör bussar tillbaka till stan för en fortsatt kväll ute, med hållplats Dramatentrappan.

Datum för Höstklubben: fredag 3:e oktober, fredag 24:e oktober, fredag 14:e november och fredag 28.e november

c/o Häringe har en lång tradition av att arbete med välgörenhet i olika former, och nu tar de välgörenhetsarbetet till en ny nivå och gör det ”lätt att göra rätt” för gästerna, samt även hotell- och konferensgäster. Under hösten och vintern kommer flera aktiviteter pågå utöver Kalasladan som samlar in pengar, inklusive att skänka en del av intäkten från varje gäst till Stockholms Stadsmission. Varje krona som samlas in matchas sedan av slottets ägarinna Jenny Ljungberg, vilket gör att för varje bussbiljett till Kalasladan så skänker gästen 50 SEK och Jenny 50 SEK, totalt 100 SEK per gäst till Unga Station.

Målet är att samla in 75.000 – 100.000 SEK till Stadsmissionen fram till jul, och som avslutning bjuder c/o Häringe in Unga Station till en stor julmiddag på Slottet i mellandagarna.

Unga Station är Stockholms Stadsmissions hus för barn, unga och deras nätverk.

Mer om c/o Häringe Slotts välgörenhetsarbete: http://www.haringeslott.se/media/241801/vaelgoerenhet-2014_oroterad.pdf

 

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>