Hem / Nyheter / Victoria´s Secret till stan!

Victoria´s Secret till stan!

Hör upp alla Victoria´s Secret älskare! Snart behöver ni inte åka utomlands för att shoppa loss bland underklädernas Ängla-mecca. Victoria´s Secret bekräftade nyligen att underklädeskedjan öppnar i slutet på september på Hamngatan 31. Lokalen på 120kvm ligger mitt emot NK där Coffee House by Gerorge tidigare låg till.

Victoria´s Secret Hamngatan

Butiken på Hamngatan kommer enligt uppgift att vara i ett mellanformat, enligt konceptet ”Beauty & Accessories Store”. Där säljs underkläder, skönhetsprodukter och accessoarer, men till exempel inte hela klädutbudet.

Victoria´s Secret är inte minst känt för sina årliga Fashion shows där supermodeller som bl a Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Tyra Banks, Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Eva Herzigova, Adriana Lima, Karolina Kurkova, Heidi Klum och Miranda Kerr medverkat.

Victoria's Secret modeller

Varje år gästas Victoria´s Secret Fashion Show av en världsberömd artist, där Justin Bieber, Rihanna, Justin Timberlake, Taylor Swift och Bruno Mars är några av de lyckliga att nämna.

Victoria´s  Secret Fashion Show 2014 arrangeras 2 december i London.

 

Läs nyheten från Fastighetsvärlden här.

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>