Hem / Nyheter / De absolut bästa värmeverktygen för ditt hår!

De absolut bästa värmeverktygen för ditt hår!

När det kommer till hår och hud är jag fruktansvärt noggrann med vilka produkter jag använder.

Jag köper inga lågprismärken, man får det man betalar för. För det första så är jag rädd om mitt hår och min hud och för det andra så vet jag att kvalitén är mycket bättre, det är drygare och räcker längre, innehållet är annorlunda, mindre kemikalier och vatten, mer vitaminer och antioxidanter, mer kostsamma ingredienser och avancerad teknologi.

Ja, för det finns en anledning till att vissa produkter är dyrare än andra. Många påstår att många kända märken tar extra betalt bara för att de är ett känt märke. Men då får man fråga sig, vad är detta märke egentligen känt för? Oftast får man samma svar, bra kvalité! Det finns en anledning till att dessa produkter är dyrare, som sagt, du får det du betalar för!

När det kommer till värmeverktyg så är det för mig självklart att lägga ner en extra slant. För det första vet jag att det lönar sig i längden. De håller längre, ger ett bättre resultat och är skonsammare mot håret. För det kostar att göra bra produkter.

När jag använder värmeverktyg så börjar jag alltid med ett värmeskydd.

Min favorit just nu är:

”Cloud Nine Magical Quick Dry Potion Spray”

 

magical-quick-dry-potion-double

Med Cloud Nine Magical Quick Dry Potion Spray kan du halvera tiden du måste stå och föna ditt hår, och istället bli klar snabbare med en fräsch och snygg frisyr! Värmeskydd, styling och vård i ett – en produkt som kan göra allt. Denna multifunktionella produkt reducerar även frissighet, är anti-statisk och hjälper till att stärka svagt, skört hår. Bara skaka väl, spraya rikligt i fuktigt eller torrt hår, sedan föna för ultra-vårdat, supermjukt, lent och strålande hår varje dag.

Den är precis som den heter, MAGISK!

Ett utav mina absoluta favoritmärken för värmeverktyg är Cloud Nine!

cloudnine

De har exklusiva värmeverktyg som plattång, locktång och värmespolar. Cloud Nine har skapat flera banbrytande verktyg och började med en plattång med enkel värmekontroll och unika, keramiska plattor som inte sliter på håret, sen kom den innovativa prisvinnande The O värmespolar för lockar, och nu senast, The Wand, en keramisk locktång.

Märket skapades av mannen bakom Ghd och produkterna är hållbara och högkvalitativa. När du väljer Cloud Nine får du en produkt som är skonsam mot håret och håller länge. Cloud Nine används på exklusiva salonger och av toppstylister världen över.

 

Deras plattång ”THE C9 TOUCH” är oslagbar och den absolut bästa plattången på marknaden!thec9touch

Den nominerades  i ”Elle Beauty Awards” som det bästa värmeverktyget!

Och stylisterna, frisörerna och kunderna hyllar och älskar den! Till skillnad från andra plattänger som tar cirka 20 sekunder för att nå full värme, når C9 Touch sin arbetstemperatur på 195 ° direkt , så när du har kopplat in den klämmer ihop plattorna är den uppvärmd och klar att använda direkt vilket gör den till den snabbaste plattången som finns på marknaden . 1 klick 195 grader, 2 klick 165 grader. Unika keramiska plattor , skapar glans och gör din styling mycket enkel och mer bekväm. Den har Segelbåts arm design ,360 ° vridbar sladd, 3m kabel ,Universell ström, LED temp-indikator, Keramiska flytande plattor. Märk väl den extra långa vridbara sladden! Väldigt unikt! Smidig och enkel att jobba med! Denna är ett måste för er som plattar håret! Och glöm inte att du även kan locka med plattång. Denna är ultimat för det med tanke på den vridbara sladden och segelbåts armdesignen!

För dig som lockar håret så finns det 3 varianter hos Cloud Nine som är precis lika unika och hyllade som deras plattång!

 

1. CLOUD NINE ”THE WAND”

original-wand

The Wand har allt du behöver -den är för lösa lockar, för stora och studsiga lockar, för tajta lockar, för total frihet genom ett knapptryck. One touch temp control – steglös värmekontroll. Det finns 3 steg att välja  på. Innehåller en unik, hemlig ingrediens som gör ditt hår glansigt med en naturlig finish varje gång du använder den. Vridbar sladd, vilket återigen gör deras verktyg enkla att jobba med. Den absoluta nybörjaren kan göra fantastiska resultat med deras produkter!

Många kända stylister och ”kändisfrisörer” använder sig utav denna! Du kan skapa precis vilken storlek du vill på dina lockar med denna eftersom den är konformad.

 

2. THE WAVING WAND

wavingwand

Denna rekommenderar jag om du vill ha lite mer volym och stora lockar. Lite åt ”Hollywod looken”. Cylindern innehåller en unik, hemlig ingrediens som gör ditt hår skinande med en naturlig finish varje gång du använder den. Och den har precis som verktygen ovan svängbar sladd.  Denna har jag använt väldigt flitigt framför allt till vardags. Den är väldigt snabb och enkel att jobba med!

 

3. Och så lockarnas Rolls Royce maskin ”CLOUD NINE THE O-ROLLERS ”. the-o-ultimate-set

Från den unika värme-teknologin som gör att det tar en kall värmespole mindre än 4 sekunder att värmas upp till 130°C, till valet av värmespolens storlek.

Stoppa simpelt en värmespole i poden & den är klar på mindre än 4 sekunder. Värmespolarna värms upp från insidan ut, så de är varma i håret, men inte i handen. TheO pod kan arbeta med olika storlekar, även extra large 60mm.

Genom att värma bara en roller i taget, drar du nytta av värme på direkten, istället för att behöva värma flera spolar åt taget.

Den är Eko-vänlig – theO använder 7 gånger mindre kraft än vanligt.

TheO kommer förvandla sättet du stylar ditt hår på för alltid. Den ger dig friheten att skapa vackra frisyrer som har full textur, volym och rörelse.

TheO är framtiden av styling. Välkommen till framtiden.

Jag rekommenderar att köpa deras start set som är på bilden. Det heter” Cloud Nine The O Ultimate Gift Set” .

Då får du allt du behöver och är fullt utrustad för dagens och framtidens mode. Denna är en arbetshäst med lång livslängd!

Cloud Nines produkter finner ni hos www.harbutik.se, www.eleven.se, NK och Åhlens City.

 

Och så sist men inte minst den absolut bästa fönen någonsin!

”GHD AURA AIR HAIR DRYER”

ghdaura

Hårfönen ghd Aura Air Hair Dryer kommer med den helt nya Laminair-teknologin som ger en konstant luftström på mer än 65% koncentrerad luft i jämförelse med andra hårfönar. Den har även en ny borstlös motor som är 60% tystare än traditionella hårfönar och mindre och lättare.

Aura är ergonomiskt designad för att ge dig enkel hantering och maximal kontroll. Den torkar håret snabbt och säkert och den använder dessutom avancerad jonisk teknologi för att låsa in fukt som gör håret mjukare, och glansigare samt ett resultat som varar längre. Denna joniska teknologi förhindrar även frissighet i håret.

GHD Aura Air Hair Dryer levereras med två munstycken som ger dig möjligheten att skapa en mängd olika stilar och varianter på frisyrer. Den har också en 3 meter lång flexibel strömkabel som ger dig total rörlighet när du skall arbeta. Den passar både höger och vänsterhänta.

Det som gör den unik och ”en måste ha fön” för mig är att den har en Cool shot knapp för att snabbt kyla ner och fixera frisyrens form. Den är utrustad med Cool-Wall-teknologin som säkrar att yttersidan och munstycket på fönen inte blir varmare än 44°C kontra 126°C. Denna funktion gör det möjligt att komma mycket närmare hårbotten, och därmed skapa ännu mer volym och lyft vid just hårrötterna. Samt att kunna sätta frisyren medan håret är torrt.

Varför jag älskar den? Volym skapas redan i hårbotten. Det värsta jag vet är när man kommer för nära med fönen vid hårbotten, den brännande känslan. Tack vare det har jag undvikit att föna mitt hår många gånger i botten. Men nu har Ghd löst det problemet och fått mig att använda fön igen! Och vilken skillnad det gör! Man får en helt annan lyster och glans i håret. Det skapas volym och håret blir enklare att styla.

Ghd har sedan länge varit stora på marknaden på värmeverktyg, men denna produkt får dem att stå etta på prispallen när det kommer till fönar. Och det känns som om de ligger långt före alla andra tillverkare både när det gäller utseende och teknologi.

Frisörerna älskar den, stylisterna älskar den, kändisfrisörerna älskar den och de kunder som har testat den, liksom jag, älskar den! En väl värd investering!

Slutligen ett tips när du arbetar med värmeverktyg, använd värmeskydd för händerna. Det gör det enklare för dig att forma lockarna och du undviker brännskador! När man köper kvalitétsprodukter så brukar det finnas med i förpackningen. Annars finns det att köpa på elektronikvaruhus.

Önskar alla en härlig start på hösten!

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>