Hem / Mat & Dryck / After Work / Poolparty med Badklubben på Häringe Slott

Poolparty med Badklubben på Häringe Slott

Ännu en sommarfredag och nu börjar man bli lite rastlös. Vår-euforin med mängder av rosé har börjat lägga sig lite, och det känns lite gjort att bara sitta i solen och skåla. Hur ska man ta vara på tiden, vad kan man göra mer? Solen skiner ju fortfarande, eller i alla fall lite då och då vilket är oftare än vanligt. Vi ser med fasa fram emot hösten och vill krama ur varenda liten droppe av sommarmys vi kan.
Så vad hittar vi på?
Varför inte gå på ett Gatsby Poolparty på ett slott? Jamen såklart!

Jo, då måste man ju lösa det här med klädsel vilket kan kännas lite mäckigt, men det gör man enkelt på till exempel Old Touch på Upplandsgatan 43, där de sätter ihop en hel mundering åt dig. Sen är det bara att i sin nya outfik spankulera ner till Dramaten där transport väntar att ta dig ut till Häringe Slott. Och skulle du vara en sådan där torris som inte gillar att klä ut dig så kommer du undan med att vara lite dressad. Men det rekommenderas såklart inte. Själva hade vi ju inte ens förstått att det var 20-tals tema, så bom på den för våran del men det fanns andra som var duktiga!

gräshäng

Så kommer man ut till vackra Häringe Slott där solen skiner. Folk sprider ut sig runt poolen och det poppas champagnekorkar till både höger och vänster. En del stannar på terrassen och avnjuter en fantastisk räkmacka innan de tar av sig skorna och går ner för trappan till den varma gräsmattan.

Häriinge Jolle

Fler människor kommer och snart höjs musiken och stämningen stiger från lugnt iakttagande till mingel och småbus kring poolen,. Vill man inte bada men ändå njuta av vattnet är det helt acceptabelt att dela en gummijolle, så länge man har färddryck med sig.

poolhäng

På gräsmattan bakom poolen hänger, leker och pussas folk, några gungar gunga och skrattar högt när vi går förbi. Uppe på terrassen har musiken blivit mer intensiv och vingliga klackar möter den ojämna sten-terrassen, men det uppvägs av den härliga danseuforin som utbryter och det blir ett sånt där härligt ”alla älskar varandra”-moment. Helt plötsligt början klockan närma sig 22.00 vilket innebär att det är dags att åka in till stan igen, och halvdansande tar sig alla till bussarna. Antingen går man vidare och fortsätter dansa natten lång, eller så åker man hem, sätter sig i soffan och är rätt nöjd. Man har ju trots allt varit på poolparty på ett slott. Häringe Slott.

terass

Så dra ihop ett gäng och gå med i Häringe Slotts ”Badklubben”, anmäl er till detta härliga partaj och njut av en annorlunda förfest.

Var: Häringe Slott (gratis buss från Dramaten-trappan 17.00)
När:  18e juli, 25e juli, 15e aug (fullbokad), 29e aug.
Varför: Hallå! Slott. Poolparty. Need I say more.
Pris: Ingen kostnad förutom det man väljer att förtära på stället.
Hur: Info och anmälan hittar man HÄR!

Lade finans på hyllan efter 10 år för att plugga marknadsföring och psykologi i L.A. Nu hemma igen!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>