Hem / Livets goda / Asiatiskt på Le Banh Hoi- Saint Tropez

Asiatiskt på Le Banh Hoi- Saint Tropez

Den här veckan åker Stockholm och det vackra folket från Stureplan ner till Båstad, sedan till Visby, och avslutningsvis till Saint Tropez. Jag har tidigare tipsat om marockansk mat, fransk mat och mitt senaste inlägg tog er till stranden. Den här gången tänker jag tipsa er om en helt fantastisk restaurang som vi hade blivit rekommenderade. Klart vi inte skulle missa den här tänkte vi då, och bokade bord på en gång.

Le Banh Hoi-St Tropez

Den här urmysiga restaurangen låg i den trängsta gränd precis vid barockkyrkan Èglise de St-Tropez. Vi gick lite vilse först, men efter vägvisning av en gullig liten dam, hittade vi rätt till slut. Grymt bra service direkt, och man hade de välklädda servitörerna ständigt vid bordet, för att få bekräftelse på att allt var till våran belåtenhet. Här kan man antingen sitta i gränden som vi gjorde, eller inomhus. Om det är fullt ute så är inte det hela världen, för det var lika trevligt att sitta inne.

Barockkyrkan Èglise de St-Tropez

 

Man kan äta inomhus. Le Banh Hoi-St Tropez

Vi ville beställa in lite olika rätter från menyn. Allt lät så himla gott, men vi bestämde oss för en tallrik med vårrullar och en mangosallad till förrätt. Till varmrätt blev det biff med massa härliga wokade grönsaker. Allt var väldigt gott och vi höll med om att det var ett bra tips vi hade fått. Köket har fått sin inspiration från Thailand och Vietnam- vilket tillhör några av mina favoriter.

Bra service på Le Banh Hoi-St Tropez  

Förrätt Le Banh Hoi

Varmrätt Le Banh Hoi

Vi blev däremot smått chockade när notan kom in med en shot saké. I shotglasets botten fanns det nämligen en bild på en naken kille med ja- ni fattar.. Alltså vi höll på att skratta ihjäl oss! Väldigt otippat och lite genant nästan.. Lägger inte ut den bilden här för den är alldeles för porrig. Ni får helt enkelt gå dit själva och se vad jag menar;)

Shotglaset med saké, Le Banh Hoi

Missa inte den här asiatiska pärlan- Le Banh Hoi!

Vill ni se fler foton, går ni in och följer mig på mitt Instagramkonto ”upptackvarldenmedmig”. Vill ni läsa mer, går ni in på min blogg www.upptackvarldenmedmig.com

Ambassadör Mat & Resor

Vet ingen som reser och går på restaurang så mycket som Louise. Och för den som inte känner henne kan jag tala om att det är en upplevelse i sig att lyssna på henne berätta om dessa upplevelser. Hennes passion för mat och resor lyser i hennes ögon och hon delar gärna med sig!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>