Hem / Kropp & Själ / STÄDA DÄR DITT HJÄRTA BOR – CLEANSING DAYS – JUICER

STÄDA DÄR DITT HJÄRTA BOR – CLEANSING DAYS – JUICER

Å alla dessa härliga juicer på marknaden. Me love it! Jag testade en tredags cleanse med Cleansing Days. Wow.

cleansing days byejdelund

sweetdreams-1

Att rena oss med juicer lite då och då, ger vårt matsmältningssystem och kropp en välförtjänt vilopaus och därmed en fantastisk chans till återhämtning. Det är så vanligt att vi överbelastar våra kroppar, bryter ner den istället för att se maten som ett bränsle som ska stärka oss.

Dessa råpressade juicer är fullproppade med ekologiska droppar av vitaminer, mineraler och viktiga enzymer som fyller på dina depåer och bygger upp din kropp.

För första gången gav jag mig på en tredags juice-cleanse då jag tidigare endast provat på en-dags. Första gången kan ge utrensning och influensaliknande symtom. Huvudvärk, frossa, ibland viss hudreaktion. Magen och tarmarna kan slå en volt och ge exit nr 2 ett ”extra flow”. Detta är dock bara ett gott tecken och stormen före lugnet. Toxinerna lämnar din kropp och förbereder dig för grönare vyer.

En cleanse kan hjälpa dig känna mer glädje, ge mer energi och klarhet i tanken. Det är en vitminboost som din kropp kommer att älska. Det handlar absolut inte om någon bantningskur och att gå ner i vikt utan om att ge kroppen det den mår bra av och förtjänar.

Allt påverkar oss, inte bara maten utan miljön, föroreningar och inte minst negativa tankar.

Jag rekommenderar att se din cleanse som en detox och energi-boost på alla plan. Lugna ditt sinne, stressa ner, koppla bort onödig elektronik och tänk positiva tankar. Säg mentalt hejdå till det gamla, var villig att släppa och förlåta allt det som gjort sitt och omfamna det nya.

Mina tre dagar gick förvånansvärt bra. Dag nummer två på kvällen fick jag kortvariga symtom medan jag dag nummer tre vaknade lätt som en fjäder till sinnet, kände mig som en älva och en kanal där gudomlig inspiration flödade genom mig!

Kika in på Cleansig Days. Det viktiga är att vi börjar på vår egen nivå och tar det därifrån, som alltid!

Lycka Till,

Love,

Ann-Sofie

 

Instagram @spiritualfashionista

 

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>