Hem / Kropp & Själ / KRONCHAKRAT – HÖGSTA MEDVETANDET

KRONCHAKRAT – HÖGSTA MEDVETANDET

Kronchakrat är till skillnad från de övriga inte i balans/obalans utan är på väg att öppna sig, öppet eller stängt. Detta energicenter vibrerar på färgen lila, violett och är beläget mitt på huvudet. Kronan som det också kallas öppnar sig när vi har vårt tredje öga I balans och står för vårt högsta medvetande och förmåga att se helheten. En öppning handlar om personlig mognad och är därför ingenting som kan påskyndas. På ett fysisk plan är detta center kopplat till hypofysen och nervsystemet.

kronchakra

Vårt kronchakra ger oss direktkontakt till alltet. Vi kan se händelser, meningen och bakomliggande orsaker ur ett större perspektiv. Oavsett om det är turbulent, vet vi att det är I enlighet med vår väg av lärande och växande. När det är fullt utvecklat har vi tillit och blir medvetna om vårt syfte och vet att vi alla är sammanlänkade och att allt vi gör påverkar alla andra. Vi slutar identifiera oss med den materiella världen och drivs ur hjärtenergin snarare än viljan. Vi fokuserar på en kärleksfull intention och har tillit till att det utvecklar sig för allas bästa snarare än att fokusera på resultatet.

Ur detta chakra omvandlar vi den högsta energin – solen, till fysisk form. Med ett öppet kronchakra har vi därmed ett öppet sinne och kan skapa mirakel när vi släpper våra begränsade tankar.

Personer med ett stäng kronchakra  känns igen på brist av tillit till sig själv livet och andra.

Plötsliga livskriser eller trauma kan öppna upp detta center. Vi kan ibland se människor, totalt vända upp och ned på sitt tillsynes framgångsrika liv av  arbete, god ekonomi och med ”allt man kan önska sig.” En känsla  av “att något saknas”, väcker ett starkt behov av att gör något mer meningsfullt.

Om ditt kroncharat börjat öppna sig:

Se vad du är tacksam över  – tacksamhet öppnar upp till överflöd

Meditera – du blir klar I tanken och kan skilja på ditt högre jag och egots lägre enegri och tankar

Förlåta dig själv och alla andra – det gör dig fri

Följ dina drömmar – ta ett steg I taget

Umgås med likasinnade

Lyssna på kroppens signaler – vila – ta hand om dig – allt börjar och slutar med dig

källa branka.se läs mer om kronchakrat här.

 

LOVE,

Ann-Sofie

instagram @byejdelund

Mer Beauty of Spirit & Soul på min blog ”Shine Bright Like a Dimond.”

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>