Hem / Nyheter / Konferensvåningen Nio Rum

Konferensvåningen Nio Rum

Det är lunchtid och jag välkomnas av Annika från Bindefeld vid den maffiga porten på Hamngatan 2. Här har jag varit förut, tänker jag när jag går uppför den pampiga trappen som leder upp från entrén. 1 trappa upp ligger konferensvåningen Nio Rum på sina 600 kvadratmeter. Hörnan vid Berzelii Park, Dramaten. Våningen på Gucci helt enkelt.

hall, nio rum

I den inte så blygsamma hallen välkomnas jag av Andrea Barsk, konferenschef för Nio Rum. Vet du, här har jag varit på fest för 10 år sen, säger jag, varpå hon skiner upp och säger; Jag med! Nog om det, men de av er som också var här för 10 år sen, kan jag meddela att både biosalongen, flygeln och musikerna är utbytta mot eleganta konferensrum, stilfullt inredda av inredningsarkitekterna Helen Bonnier och Petter Ridderstad. De har låtit bevara vackra detaljer och mixat funktionella konferensmöbler med modern konst och design inom konferensteknik och ventilationssystem.

konferensrum nio rum

grupprum, nio rum

lunch nio rum

Nio Rum erbjuder små grupprum, stora konferenslokaler, lunchbistro, innergård för mingel, eller hela våningen för event med stora sällskap. Alla rum i denna paradvåning från 1880, har utsikt mot Berzelii Park, Nybroviken, Strandvägen och Dramaten.

-Det som skiljer oss från andra konkurrerande verksamheter är vår flexibilitet och möjlighet att ordna allt på en och samma adress. Vi hoppas att man bokar en heldag med konferens och lunch för att sedan avsluta med mingel och middag här, säger Carl Johan Legert, VD på Nio Rum.

Nio Rum lägger stor tonvikt på maten och serverar alltid hälsosamma alternativ till frukost, lunch eller middag. Energishots och snacks av Raw Food är stående inslag. De har ett samarbete med Svarta Lådan som sponsrat med maten till denna presslunch. Väldigt gott och lite kul med den udda”provrörs”-shoten av apelsinjuice.

Svarta lådan, Nio Rum

Dekorativa konstverk från konstnären Carl Adam Cronstedt, fotografen Mats Bäcker samt från Galleri Kleerup bidrar till hemma-hos-känslan i paradvåningen. Nio Rum har ett samarbete med Galleri Kleerup, vilket innebär att all konst är till försäljning.

Nio Rum vänder sig till alla företag som ställer höga krav på kvalitet och även önskar tillgänglighet till storstadens utbud av nöje, shopping och kultur.

– Konferens är ett helt nytt område för oss. Det har varit en rolig process att utveckla ett nytt koncept, där vi nu kan utnyttja alla koncernens lokaler på Hamngatan 2. Jag tror våra gäster kommer uppskatta våra unika möjligheter för alla tänkbara event, säger Robert Hållstrand ägare och grundare Nio Rum.

Nio Rum ägs av bolagen Legio Capital samt Kharmagruppen.

 

Nio Rum

Fr v; Andrea Barsk- konferenschef, Carl Johan Legert- VD Nio Rum, Robert Hållstrand- delägare, Fredrik af Klercker- kundansvarig.

För ytterligare information:

www.niorum.se

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>