Hem / Nyheter / HÅRBUTIK- Exklusiv löshårsbutik

HÅRBUTIK- Exklusiv löshårsbutik

Lördag den 24:e Maj besökte Stureplansguiden den exklusiva löshårsbutiken och salongen Hårbutik för ett trevligt ” Pre Summer” event!

På Hårbutik har man inriktat sig helhjärtat på löshår av absolut högsta kvalité, professionell service och hårstylister som hjälper dig att få håret du alltid drömt om.

Hårbutik erbjuder hårförlängningar och förtjockningar med en rad olika isättningsmetoder för att kunna uppnå absolut bästa resultat. I butiken och online finns också försäljning av löshår, hårvårdsprodukter, tillbehör och peruker mm. Ett brett utbud till väldigt bra priser och av hög kvalité.

Hårbutik håller vad de lovar om att vara en exklusiv butik och salong och ger intrycket av att vara väldigt professionella och kunniga på det de jobbar med. Och man märker att de brinner helhjärtat för det de gör.

Detta är en godisbutik för de som älskar allt som har med hår att göra. Allt du söker finns här. Du finner märken som Alterna, Hair Contrast, Be Gorgeous, Glorious, Medavita, Revlon, Cloud Nine, Ghd, Mago Hair mfl.

Och utbudet av löshår innefattar europeiskt löshår, indiskt tempel hår och äkta indiskt remy hår.  Metoder med keratinvax, microringar, tape, träns, clip on set och nu det senaste löshåret med bomullstråd, Mago Hair.

Förutom löshår erbjuder även salongen Spraytanning till marknadens bästa pris, 290:- för helkropp, fransförlängning av professionell fransstylist, frisörer samt tandblekning.

För dig som älskar hår, vill ha en total makeover eller bara är nyfiken på det allra senaste på marknaden, besök Hårbutik på S:t Eriksgatan 94. Alternativt gå in på www.harbutik.se för att se deras utbud.

delagare

Delägare av Hårbutik Helena Darnell och Malin Målberg samt fransstylisten Josephine Ribbing.

mingel4

Vackra Erika Johnson och Pehr Lundgren från Sexy by Sweden.

mingel3

Chris Olsson från Baldacci med vän.

rosé

Fantastiskt gott och läskande rosévin ifrån ”Bodvar Of Sweden”.

mingel

Det delades ut välfyllda goodiebags till de 60 första gästerna med produkter ifrån Kevin Murphy, Trendfrisyrer, Alterna, Cloud Nine, Maria Nila mfl. Hårbutik visade även upp och har just nu ett introduktionserbjudande på den senaste isättningsmetoden på marknaden med Mago Hair. Fästen med bomullstråd, inga kemikalier, ingen värme = 0 Slitage! Väldigt populär metod i USA och övriga världen! Nu är den äntligen i Sverige och Hårbutik är först ut med ett samarbete med Mago Hair ! Läs mer på www.harbutik.se.

INTRODUKTIONSERBJUDANDE_MAGO_HAIR2

Kan även nämna att metoden redan används utav flera kända personer, mediafolk och bloggare. Med tanke på dagens krav på miljö, skonsamhet och kemikaliefritt så tror jag att denna metod kommer slå precis lika stort i Sverige som i övriga världen!

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

2 Kommentarer

Hej! Jag är väldigt intresserad av Mago hårförlängningen och jag undrar om det går att beställa hem? Bor nämligen långt ifrån storstäderna så är lite svårt att boka tid för att göra det på en salong. Utbildar mig till frisör och hade gärna velat testa så därför undrar jag om man kan beställa hem det. Och undrar även vad priset ligger på!
Ha en bra dag och är tacksam för svar!
// Julia.

Svara

Hej Julia,
vad kul att du är intresserad utav Magos hår och dess metod med bomullstråd! Det är en fantastisk metod med noll slitage! Tyvärr går inte håret att beställa hem så länge du inte är certifierad och utbildad hos Mago. Enklast är om du kontaktar Lombard som är huvudåterförsäljare för Mago Hair i Sverige. Vi utför denna behandling i vår salong men står även med ett lager på Mago hår i vår butik. Hos oss kan man köpa Mago hår om man har genomgått Magos utbildning och blivit cert. Jag rekommenderar dig att ta kontakt med Lombard. Är det sedan så att du vill beställa Mago hår så kan du ta kontakt med oss så kan vi självklart skicka det till dig.
Med vänlig hälsning,
Theres

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>