Hem / Mat & Dryck / Caféer / Magnum Pleasure Store i Stockholm

Magnum Pleasure Store i Stockholm

image

Äntligen har Magnums världsberömda pleasure store kommit till Stockholm.  Detta koncept har gjort succé i storstäder så som Milano, London och Paris. Här får man designa sin egna Magnum glass, och resultatet blir helt fantastiskt. I Stockholm stannar dem i en månad och förgyller  sommarens första dagar med sina vackra glassar.

image image

Du väljer tre olika toppings och det finns allt från de klassiska toppingarna så som nötter och kaksmulor, men det finns även djärvare alternativ; så som chili flakes eller havssalt. Vi provade en rosa dröm, med vit choklad glasyr, och till topping var det maränger, silverkulor och rosenblad. Vi gjorde även en med silverkristaller, pistaschnötter och rosenblad även på den. Rosenbladen är mycket fina mot den vita chokladen, men en aningen starka, ioförsig så är det nog inget emot chiliflakesen. Om man tröttnat på froyo hetsen är detta något att rekommendera. Glöm inte att hashtagga era bilder med #magnumstockholm

image image

Ambassadör Caféer

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>