Hem / Nyheter / De bästa hårvård och styling produkterna!

De bästa hårvård och styling produkterna!

Utbudet av hårvårds och stylingprodukter är enormt stort idag. Nya märken kommer och kollektionerna breddas.

Många ekologiska produkter har tagits fram, helt rätt i tiden. Men hur bra är det och hur vet man vilka produkter som passar ens hår?

Ett utav de mest populära märkena som syns i många salonger nu är O&M, Original Minerals. Och deras produkter används just nu utav de absolut bästa frisörerna och hårstylisterna. Det absolut bästa betyget anser jag!

O&M

Ett australiensiskt märke som vuxit något enormt ute i världen och som nu äntligen har kommit till Europa!

Alla produkter innehåller ekologiska ingredienser utan parabener, sulfater, parfym och andra allergiframkallande ämnen. Och de är inte testade på djur.

Hela filosofin & storyn bakom produkterna är underbar och så insprirerande!
Skaparens make har genom produkterna blivit helt fri från sina allergier som han fått genom frisöryrket.
Det var hans allergi som startade hela processen för att ta fram en hårserie utan starka kemikalier, men som ändå skulle hålla toppklass.
O&M har snabbt blivit en stor framgång och stylingserien användes bland annat på New York Fashionweek.

De mest populära stylingprodukterna hos frisörerna och stylisterna är:

Styling-Rootalicious

ROOTALICIOUS/ ROOT LIFT-

För maximal volym ifrån hårbotten. Denna skapar en osynlig barriär runt hårrötterna för att stödja och lyfta håret.

atonic-img

ATONIC THICKENING SPRITZ-

Volymgivande värmeskydd. Gör verkligen att håret känns mycket tjockare. Tillför även glans tack vare Aloe Vera.

Styling-Original-Queenie

ORIGINAL QUEENIE/ FIRM HOLD HAIRSPRAY-

Absolut det bästa hårsprayet på marknaden! Hårspray som verkligen sitter utan att kännas hårt och klibbigt. Används flitigt av alla hårstylister och frisörer!

För att läsa mer om produkterna, gå in på https://originalmineral.com/

Ett annat märke som har varit otroligt populärt sedan en tid tillbaka är KEVIN.MURPHY.

KEVIN.MURPHY är ett mode fokuserat varumärke med endast professionella hårvårdsprodukter. Produkterna skapades av Kevin Murphy för att möta hans egna behov som Professionell stylist.
Produkterna är tillverkade av förnybara och hållbara ingredienser, med hjälp av rena eteriska oljor (essential oils), växt extrakt och naturliga antioxidanter.Alla KEVIN.MURPHY produkter är sulfat och paraben fria.

KEVIN.MURPHY stod bakom stylingen på många visningar under Fashionweek nu 2014 och deras produkter är väldigt populära bland frisörer och stylister. De nominerades nu 2014 för 2 utav deras produkter, Young.Again.Masque och Shimmer.Shine på Swedish Beauty and Cosmetic Awards som årets stylingprodukt och vann med produkten Shimmer.Shine! Så denna produkt är ett absolut måste framöver och framför allt till sommaren!

shimmer&shine

De har  precis släppt en stylingguide för dig som behöver hjälp med att välja rätt produkter! Du hittar den här  http://www.session.nu/2014/02/kolla-var-nya-styling-guide-massor-av-bra-tips/

Själv testar jag nu deras senaste serie PLUMPING.LINE.

PLUMPING.LINE består av PLUMPING.WASH, PLUMPING.RINSE och BODY.MASS. Dessa produkter är utformade för att förtjocka tunt hår och göra det fylligare, samtidigt som de förhindrar tillfälliga håravfall.

kevin-murphy-plumping

Måste säga att jag är fruktansvärt imponerad! Jag som annars brukar ha väldigt tunna fina hårstrån och saknar volym har nu fått känslan av tjockare hår och hårstrån samt en fantastiskt volym i botten. Min frisör frågade nu senast vad jag hade använt för att få volymen, rootlifer och volymtång som jag hade använt i botten? Nej, enbart produkterna ut PLUMPING.LINE. Hon blev lika imponerad som jag!

En annan serie som har varit väldigt omskriven och som är väldigt populär är deras  YOUNG.AGAIN serie.

youngagainserie

Den är en anti-ageing serie som vårdar och ger nytt liv och glans åt ditt hår! Den innehåller massor utav antioxidanter som hjälper till att skapa ny spänst och friskt hår!

När det kommer till stylingprodukter ifrån KEVIN.MURPHY så rekommenderar jag starkt dessa!

kevinmurphy-texturemaster

TEXTURE.MASTER-

För dig som vill ha maximal volym, en tuperad look. Denna är i sprayform och väldigt enkel att använda.

kevinmurphy-damagemanager

DAMAGE.MANAGER-

Omedelbart maximalt värmeskydd som skyddar upp till 220 grader. Ett måste för dig som använder dig utav fön, plattänger, locktänger eller andra värmeverktyg.

Det kan vara svårt att hitta alla hår och stylingprodukter som passar just ditt hår hos ett och samma märke.  Så i mitt fall så har jag plockat ut mina favoriter från olika märken och som passar min hårkvalité och min livsstil. Dessa kommer jag visa i mitt nästa inlägg gällande hårvård och styling som kommer inom kort.

Vill du ha rekommendationer för vad som passar just ditt hår så prata med en frisör eller maila mig så hjälper jag dig att hitta rätt!

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>