Hem / Mat & Dryck / Drinkar / Trendigt häng på Nasimi Beach- Dubai

Trendigt häng på Nasimi Beach- Dubai

Jag tänker stanna kvar ett tag till i Dubai. Dubais utbud av restauranger är extremt brett, och min vecka här blev en fantastisk matupplevelse som jag gärna delar med mig av.

Nasimi Beach tillhör Atlantis The Palm Nasimi Beach´s uteservering

Nasimi beach är ett riktigt soft ställe att hänga på. Det är lätt att man jämför med Nikki beach som ligger på lite olika glassiga destinationer runtom i världen. Nasimi beach kör ett lounge tema på dagen, där man ligger och solar på sängar vid den vita sandstranden med Dubais mäktiga skyline som bakgrund. Samtidigt står en DJ och snurrar skivor, och har du tur så står det även en cool kille med saxofon som förgyller din dag ännu mer. Här inne får det inte vara några barn eller ungdomar under 21 år. Om man har åldern inne och en tjock plånbok så skall man vara på beach-delen. Priser för att hyra en säng ligger runt 1 000 AED ( ca 2 000 :- ) och uppåt..

Loungedelen på Nasimi Beach DJ och saxofon Nasimi Beach Skyline-Dubai

ALLT är vitt- vilket ser jätte fräscht ut tycker jag! Snygga och vältränade människor står och visar upp sig med en drink i handen, eller sittandes med en shisha i soffan. ”Shisha” är ett annat ord för vattenpipa och här på Nasimi beach finns det t.o.m en anställd som bara har detta som uppgift. Han ser man rätt snabbt, för på ryggen står det nämligen ” Dr Shish ”.

Dr Shish på Nasimi Beach

Nasimi beach tillhör Atlantis The Palm och har man lagt till halvpension så kan man utnyttja sin voucher här, antingen på dagen eller på kvällen. Om man inte bor på hotellet så har man möjlighet att äta och njuta av Nasimi beach ändå. Det finns en parkering precis bakom, men om du kör dit med en Skoda så är det bara att vända hem och komma dit med en taxi istället. Här står det uppradat med lyxbil efter lyxbil- så kör du en Porsche, Lamborghini, Bentley, Rolls royce eller Ferrari så känner du direkt att du smälter in bland alla andra lyxlirare.

Tortillainlindad kyckling Nasimi Beach Fina bilar på parkeringen Atlantis

I restaurangen kan man välja att sitta både inomhus och utomhus beroende på väder. Vi var inte bara här på dagen utan det blev ett par kvällar också. Köket komponerar ihop mat från Medelhavet och det finns en hel del fina skaldjur på menyn. Man kan få beställt en minigrill till bordet med hummer, ostron, kungskrabbor m.m för den som är riktigt sugen på havets guld. Vår favorit blev tortilla-inlindat kycklingspett med het jordnötssås, coleslaw, majskolv och tillhörande liten sallad.

Restaurangdelen Nasimi Beach En öl på Nasimi Beach

Nasimi beach öppettider är:

Restaurant: 12:00pm – 11.30pm


Bar, Lounge and Beach:

Sunday – Thursday: 11:00am – 1:00am

Friday – Saturday: 9:00am – 2:00am


Snack Menu: 12:00pm – 12:00am


Happy Hour: Sunday – Thursday

5:00pm – 7:00pm

50% discount on selected alcoholic beverages

Ambassadör Mat & Resor

Vet ingen som reser och går på restaurang så mycket som Louise. Och för den som inte känner henne kan jag tala om att det är en upplevelse i sig att lyssna på henne berätta om dessa upplevelser. Hennes passion för mat och resor lyser i hennes ögon och hon delar gärna med sig!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>