Hem / Kropp & Själ / Klarsynt – Sjätte chakrat
Indigoblå

Klarsynt – Sjätte chakrat

Mitt emellan våra ögonbryn är det så kallade tredje ögat- vårt sjätte chakra- placerat. Det är vårt energicenter för inre visdom och intuition. Här tar vi upp omvärldens ljus. Frekvensen här vibrerar på färgen indigoblå.

Indigoblå

Detta chakra är fysiskt kopplat till vårt nervsystem, huvud, våra ögon och tinningar. Vid obalans kan vi ha problem med synen och huvudvärk.

Är vi balanserade här har vi en nykter syn på omvärlden och förmåga till abstrakt tänkande. Vi fattar beslut som är bäst för alla parter. Vi är smarta, intelligenta och har lätt för att lära nya saker via utbildning eller livserfarenhet och ser positivt på vårt förflutna och framtiden. Vi kan visualisera vare sig det är i tanken, känslomässigt eller via bilder. Att kunna se saker framför sig och ha en god fantasi är en förutsättning för att på ett medvetet sätt skapa det vi vill. Allt handlar om balans och hit är även vår känslighet för orättvisor kopplade och att hitta sin väg genom livet och värdesätta sig själv.

Genom detta center kan vi lära oss att se beteendemönster hos oss själva och andra och känna igen dem.

Om vi är välutvecklade här har vi som bonus tillgång till vår clairvoyance – vi är klarsynta och kan i så fall ta emot bilder, information, läsa av chakran, se färger och händelser av det förflutna och även framtiden. Att försöka se sanningen, inte döma och vara uppmärksam på subtila energier öppnar vårt tredje öga och klarseende.

Vid allt för logiskt tänkande är vår förmåga att ta emot plötsliga insikter underutvecklad.

Är det överaktivt kan vi få hallucinationer och drömma mardrömmar.

I detta energicenter tar även vår självbild form. Den lär vi oss oftast som små av våra föräldrar, vuxna och viktiga personer i vår uppväxt. Har vi blivit inlärda negativa illusioner om oss själva kan vi skapa negativa självuppfyllda profetior.

Vi skapar vårt eget drama och det är snarare något som pågår inom oss än drabbar oss utifrån av vår omgivning.  Är vi balanserade här kan vi skilja på vår verkliga styrka och vår illusion – rädsla.

 För att se klart :

  •  Ta professionell hjälp om du behöver stärka din självbild
  • Omge dig med saker och i miljöer du tycker är vackra
  • Fantisera och försök föreställa dig saker i förhand
  • Döm ingen
  • Meditera
  • Dröm dig bort

källa se mer här branka.se

Affirmation:

”Jag älskar mig själv och har ett syfte.”  ”Jag ser klart och tydligt”.

Mer Beauty of Spirit by Ejdelund finner du här och i bloggen.

With Love

//

Ann-Sofie

Instagram @byejdelund

 

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>