Hem / Skönhet / Blomstrande hudvård

Blomstrande hudvård

Jag välkomnar naturen och företagen bakom dessa godbitar: Produkter av ekologisk och biodynamisk hudvård med känsla för detaljer. Vårdande för utsida och insida, med en omtanke av nästa generation och moder jord.

Rosenseriens lipbalm kan jag inte leva utan vissa stunder. Love it -den känns vårdande utan att skapa ett smörjberoende.

M Picaut, Precious oil  är en helt fantastisk olja som ökar hudens egen produktion av kollagen. Jag älskar detta magiska serum gjord på bla aprikoskärnor, jojoba och havtronsfröolja från ekologiska odlingar.

Annemarie Börlinds Rose Blossom Revitalizer. Botaniska oljor och extrakt av bl a rosenknoppar verkar skyddande mot fria radikaler och ani-aging. Perfekt att applicera innan make-up, dag/natt creme. Den är rik på c och vitamin E samt har en antibaktriell förmåga och dämpar rodnader.

ekotreat

Tummen upp för kvalitet och ett gott samvete av blomstrande hudvård.

Love,

Ann-Sofie

@instagram byejdelund

Inspiration & själslig vägledning blog.

 

 

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>