Hem / Skönhet / Vårens hårtrender

Vårens hårtrender

Det känns väldigt konstigt att skriva om vårens hårtrender när det är fullt med snö utanför fönstret och våren känns väldigt långt borta.

Men den är på väg och vad känns inte bättre än att fokusera på det fantastiskt fina vi har framför oss.

Sol, värme, friska dofter av grönt gräs och nyutslagna blommor, doften av nygrillat, barfota på en härlig sandstrand eller en god drink i ett par höga klackar på en trevlig uteservering. Ja våren och sommaren är så fantastisk på alla vis!

Och äntligen får vi ta av oss våra mössor och lägga fokus på våra hår igen! Som jag har längtat efter vårens hårmode!

Det innebär mycket pasteller, blommor, flätor, volym,  naturligt men busigt, slingat med massor av färger, stora och små lockar och gärna kristallprydda eller blommiga håraccessoarer.

Flowers

Den här våren gäller det att låta fantasin flöda! Och att våga mixa med olika färger, strukturer och former.

Färgmässigt är det mycket multifärgat och detta gör man genom att lägga många tunna fina slingor. Rekommenderar att man går till frisören för att göra detta då det är väldigt svårt att få ett jämnt och snyggt resultat annars.

För blonda, mixa gärna med platina, sandblond, askblond, ljusbrun.

För brunhåriga, mixa choklad i alla dess färger, latte, cappuccino, mörk choklad, sandbeige.

För rödhåriga, koppartoner, cendré, guldblond, alla varma toner som går att hitta!

”Hombren” hänger kvar, men görs numera i en ”soft hombre”, dvs lite mer nertonad och i lite mjukare färgskalor. Inte lika tydlig med andra ord. Titta gärna på Marie Serneholt och Carolina Gynning som nyligen gjort denna variant hos Antonio på Antonio Axu salon. En fantastisk hårkreatör!

vår2014

mariese

Maries

Antonio ”kändisfrisör” på Antonio Axu salon och Marie Serneholt.

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

[…] Har nu mailat webansvarig för att få lite hjälp med att snygga till inlägget. Men för er som är sugna på att se det senaste hårmodet, gå in och läs på http://www.stureplansguiden.se/2014/03/varens-hartrender/. […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>