Hem / Kropp & Själ / Kosta Boda Art Hotel lanserar – Art Glass Escape – En sinnerlig njutning
Kosta Boda Art Hotel

Kosta Boda Art Hotel lanserar – Art Glass Escape – En sinnerlig njutning

Art Glass Escape ger en sinnerlig njutning för nacke och dekolletage med hjälp av inslag av uppvärmd glaskonst i bl a formgivna pussmunnar av Bertil Valliens.

Kosta Boda Art Hotell

Behandlingen innefattar en klassisk skalpmassage och lätt peeling, följt av en bubblande ansiktmask av märket Bliss.  Under tiden den verkar ges en hand och armmassage. Efter avslutad behandlingen av rofylld ”escape” överraskar en vacker gåva i glas – Make –Up Lipstick formgiven av Åsa Jungnelius. Tusen Tack!

lipstick

Signaturbehandlingen Art Glass Feeling är en exklusive kroppsinpackning på 90 min där glaskonsten åter tas upp. En njutning för både män och kvinnor. Här används produkter av ett franskt märke, Matis – ansiktscremer som nu förstärks av Matispa, ett kompliment med spaprodukter av 3 nya peelingar, massageoljor samt balmer.

Lobbyn_ljuskrona

Formspråket har en  tydlig röda tråd som går igen i olika delar av hotellet. Glaskonsten ses i fasta konstallationer och i olika konstglasutställningar.

Kosta_Boda_Art_Hotel

Varje hotellrum är inrett med sin unika prägel. Dem olika miljöerna på hotellet är designad av dem mest framstående formgivarna. Investera hem ett glaskonstverk från hotellets utställning går givetvis bra om köplust och resurser tillåter.

Glasriket erbjuder shopping. Här kan du hitta det mesta av Orrefors och Kostabodas design. Du kan också ta fram konstnären inom dig och tillverka ditt eget designade glas. Prova på glasblåsning i hyttan hos passionerade Lasse! Väl värt sitt besök. Själv kom jag hem med en egen signerad handblåst julgranskula och ett uppläggningsfat.

glasblåsning

Efter Glasblåsning och piff på rummet avnjöt vi ett glas champagne i den något blå glasbaren.

glasbaren

KostaBodaArtHotel_Del2-7325

Middagens rätter presenteras självfallet i den tunga glaskonstens tecken vilket kräver en hel del styrka av servitrisen. Gott. Vackert och Sinnerligt.

Bordsbokning görs här – Linnéa Art Restaurant.

fyra sortes lax

Kosta Boda Art Hotel

Tack Kosta Boda Art Hotel för den här gången!

Mer om vårt energisystem och vårt femte chakra finner du i nästa inlägg.

Mer Beauty of Spirit finner du i min blog.

With Love,

Ann-Sofie

@instagram byejdelund

 

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>