Hem / Mat & Dryck / Caféer / Grand Hotel öppnar Grand Affections

Grand Hotel öppnar Grand Affections

Grand Hotel presenterar stolt sin nya butik – Grand Affections. Men  en vanlig butik det är det inte, nej känslan är som en minigalleria med det allra, allra bästa. Och det är ju vad de faktiskt har gjort; Grand har samlat Stockholms bästa varor och shopping på ett enda ställe. De erbjuder internationella märken och etablerade svenska designers, allt från galaklänningar till svenska delikatesser.

champagne bord grand hotel

Det var ingen mindre än Micael Bindefeld som bjöd in till pressvisning.

diane von furstenberg skal

Nu går det att köpa dessa lyxiga iphoneskal från Diane von Furstenberg på Grand Affections, och under kan man se det svenskaste svenska; lösgodis!

grand affections

 

Butiken har även utvidgats, förut var den mycket liten, mörk och icke anmärkningsvärd, men nu känns det som ett glamoröst show room.

milana chigridow och hotellchef madeleine barck 1

Hotellchefen Madeleine Barck berättade stolt om nya Grand Affections.

casa morati

 

Nu går det även att köpa det italienska parfymmärket Xerjoff hos Grand. Hitills har man bara kunnat köpa denna parfym hos Insanto i Birger Jarlspassagen, men nu har även Grand blivit en återförsäljare. I bakgrunden skymtar även en ny serie med tvål och body lotion, med flingor av 18 karat guld.

accessoarer grand affections

 

Grand Affections samarbetar med NK Details, och får in alla sina accessoarer från dem. Eftersom butiken har öppet så pass mycket (7-23, sju dagar i veckan, 365 dagar om året) så kommer den bli en källa för sista minuten och/eller överraskningsköp, för både födelsedagar och högtider.

verandan snacks

 

Paus mitt i vimlet.

verandan

grand affections tilltugg

kaviar, rödlök och creme fraiche

 

Tilltuggen bestod av små skagenskedar, fyllda med rom, rödlök, gräslök och creme fraiche.

anklever grand hotel stockholm

 

Även små hors d’oeuvres med anklever toppade med syrliga tranbär. Allt från Grand Hotels egna, femstjärniga kök.

Ambassadör Caféer

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>