Hem / Kropp & Själ / Är du din egen ledare?

Är du din egen ledare?

Vi har kommit till vårt tredje energicenter – chakra i kroppen som kallas för solar plexus. Beläget strax ovan naveln under vårt bröstben. Härifrån hämtar vi vår personliga kraft, självkontroll, vårt självförtroende och självkänsla.

Denna energi vibrerar på färgen gult.

gultpinterest

Gult är fult, ett gammalt sägen kommer härifrån; ”Du ska inte tro att du är någon.” När vi är balanserade här vågar vi stå upp för oss själva, sätta gränser och vi känner att vi styr vårt eget liv.

Vi kan av rädsla för andras ogillande instinktivt stänga ner detta chakra vilket är meningen att tjäna oss i livsfara, men är det nerstängt en längre tid kan det leda till fysiska besvär. Fetma runt magen, problem med tarmar, lever och gallblåsa och organ i detta område. Fysiskt får vi låg energi.

När det tredje chakrat är underaktivt kan vi känna oss lättsårade och fastna i en offermentalitet och låta andra ta vår energi. Vi går emot vår magkänsla.

En person med ett överaktivt solarplexus kan av andra uppfattas som dominant, självisk och ibland aggresiv. Det grundar sig också i rädslor och låg självkänsla som personen i det fallet försöker kompensera upp med sin dominans.

För att stärka ditt värde och ta fram ditt personliga ledarskap, gå emot dina rädslor och gör det ändå. Utöva självkontroll.

Dagens affirmation för kärleksfull Power är:

Jag kan.

Jag lyssnar på min intuition och följer den.

Jag är ….vacker, stark, i balans etc…

källa chakror, se mer här branka.se

Kom ihåg

//

”It is safe for you to be powerful”

Denna vecka vill jag ge tummen upp för Kobos fantastiska doftljus.

Kobodoftljus

Förpackningarna är en gåva i sig och ljusen är gjorda av sojabönor vars wax inte förgiftar miljön.

White, Birch, Rosmary fick sig en plats bland min samling av väldoftande lyx.

Låt någon av de omkring 30 olika dofterna förnimma dig av drömska platser och skapa dig en miljö av upplevelser av bla Water Mint, Green Pearl Jasmin eller Leather Mahogny.

Ni hittar dessa härligheter på bla. Nk och Posh Living.

För mer själslig inspiration ses vi här.

Love,

Ann-Sofie

 

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>