Hem / Livets goda / Laga wraps med lyxkorv- ecoviva

Laga wraps med lyxkorv- ecoviva

Äntligen har avocadon mognat och blivit så där perfekt mjuk. Den här rätten har jag sett fram emot mest att laga. I bland kan man känna att tacos är lite uttjatat. Därför var det extra spännande att testa något helt annat. OJ- vilken god korv det var!! Jag har nog aldrig smakat en godare korv än denna. Här pratar vi inte ”Denniskorv” direkt, utan här har ni kött som innehåll och inte mycket annat. Och med kött så menar jag 94% !! Den här rätten kan bli rätt så kryddstark, så om man skall laga denna rätt till barn så skickar Ecoviva även med ekologisk frukost korv med 56% kötthalt i. Mina barn gav tummen upp.

Wraps med lyxkorv Ecoviva

För 4 personer behöver man:

 • 1 paket tortillas
 • 4 korvar, chili citron vitlök
 • extra barnkorv

Guacamole:

 • 2 avocado
 • 1-2 tomater
 • 1 klyfta vitlök
 • 0,5 citron
 • 1 msk olivolja
 • 0,5 chili

Guavamole Ecoviva

Avocado, tomat, chili och vitlök

Tillbehör:

 • 2-3 lökar + 2 paprika
 • sallad
 • cocktailtomater

Tanken är att man skall fräsa upp löken och paprika tillsammans. Jag kände däremot bara för att servera paprikan som den var. När det är en korv som är så fin som denna, så måste man steka den lite extra länge så den blir helt genomstekt. Den här rätten var helt fantastiskt god. Det blir nog min etta den här veckan. I morgon kommer jag laga den sista rätten för veckan och den är vegetarisk.

Den färdiga wrappen Ecoviva

Ambassadör Mat & Resor

Vet ingen som reser och går på restaurang så mycket som Louise. Och för den som inte känner henne kan jag tala om att det är en upplevelse i sig att lyssna på henne berätta om dessa upplevelser. Hennes passion för mat och resor lyser i hennes ögon och hon delar gärna med sig!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>