Hem / Livets goda / Laga ekologisk mat med Ecoviva

Laga ekologisk mat med Ecoviva

I detta inlägg kommer jag skriva om något helt annat som ni märker. I helgen var jag och Stureplansguiden på Acadermias årliga mässa i Kista som drivs av grundarna och Stureplansguidens skönhetsambassadörer Catarina och May. Inne i presshörnan så bjöds det på bubbel i olika former och fullproppade goodie bags för dem som var snabba på plats. Här kunde man även testa ögonfransförlängning och ansiktsbehandling av Babor. Internationella och nationella skönhetsexperter höll föreläsningar och stället var fullt med andra roliga ”testa på” stationer.

Presslounge

Presshörnan med ögonfransförlängning

Nagelack och bubbel i presshörnanAnsiktsbehandling Babor

Babor

Mitt område är ju mat, och därför tänkte jag rekommendera en ekologisk variant av hemkörning.

  • Ecoviva är Bäst i Test och har vunnit flera utmärkelser!
  • Ecoviva levererar i snitt 90% ekologiska/miljömärkta råvaror.
  • Välj matkassen som passar dig, Classic eller Vego!
  • Fyra goda och lättlagade middagar för fyra portioner.
  • Balanserade och näringsdeklarerade måltider.
  • Leverans varje eller varannan vecka, utan bindningstid.
  • Hemleverans på utsatt leveranstid i Stockholm, Uppsala och Göteborg!
  • Klimatkompenserade transporter till kund!

Gå in här om ni vill få en present till ett värde av 350kr på första beställningen. Gäller t.o.m. 31/5.

När jag var här så fick jag möjlighet att testa deras ekologiska AntiAging frukostmeny, som var nyttig och god. Frukosten serverades i en papperskasse och i den fanns en omelett med lök, vitlök, spenat, tomat och parmesan på handbakat och stenugnsgräddat ekologiskt surdegsbröd. Ekologisk vaniljyoghurt med färska blåbär och granatäpple. Het mango-, bön- och chilisallad med honung och vitlök. Ekologisk laxtartar med rå ramslöktopping. Grön AntiAging-smoothie knökfull med vitaminer. Kaffe- fitness coffee. Kaffet smakade mer som te tyckte vi, men det var kul att testa något helt annat än vanligt kaffe.

AntiAging frukostmeny-Ecoviva

Wilfa-Juice master

AntiAging drink

Testa ni också!

Ambassadör Mat & Resor

Vet ingen som reser och går på restaurang så mycket som Louise. Och för den som inte känner henne kan jag tala om att det är en upplevelse i sig att lyssna på henne berätta om dessa upplevelser. Hennes passion för mat och resor lyser i hennes ögon och hon delar gärna med sig!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>