Hem / Kropp & Själ / CLEANSE MED JFINE – VÄRDERA DIG SJÄLV – FÖLJ DIN PASSION
jfine - juice sunday

CLEANSE MED JFINE – VÄRDERA DIG SJÄLV – FÖLJ DIN PASSION

Efter många sena kvällar och fullt med arbete behövde min kropp en välförtjänt vila och återhämtning. Idag ger jag tummen upp för en dag av cleanse.

Hos jfine kan du göra din beställning av ett kit av 6 fantastiska kallpressade  ekologiska grönsaksjuicer fullboostade med vitaminer och antioxidanter från Juice Sunday. Smaker av bl a äpple, mynta, gurka och söt rödbeta kombineras och fyller dina depåer under hela dagen. Varva dina juicer  med rikligt av rent vatten, gärna med citron och drick varma örtteer för att hålla dig varm. Uteslut all annan mat och dryck.

Sätt av tid för lugn och ro en sådan här dag. Vila, promenera och rensa dina tankar och stilla ditt sinne. Stäng av all onödig elektronik o brus av intryck för bästa återhämtning.

En av sex juicer och att rekommendera att avsluta med är en cachewnötsmjölk med en touch av kardemumma. Den är lika med ”Heaven” och en smakupplevelse av full njutning. Mumma för själen.

På natten fick jag utrensande symtom av värk i kropp och huvud med illamående till följd av dagen därpå. Hade förmodligen mått bra av att fortsätta min detox men en dag är bättre än inget och jag gör det gärna snart igen!

Dina juicer  beställer du här.

I förra inlägget gick jag igenom vårt första chakra.

Strax ovan för naveln sitter vår 2.a chakra – sakaralschakra som är kopplat till vår lust, passion och nyfikenhet och inte minst vårt egenvärde.

orange lipstick

Detta chakra vibrerar på färgen orange och och är kopplat till vatten som representerar vårt känsloliv.

Ett välbalanserat 2.a chakra gör att vi lätt kan läsa av andra människors behov och har en emotionell intelligens. Vi är passionerade och trivs och är närvarande i vår egen kropp. Vi är i kontakt med våra känslor och bejakar vår sensualitet och lust.

Obearbetade känslor av skuld och skam, utanförskap  sätter sig här och kan ge blockeringar och kan skapas i tidig ålder. Sexuellt utnyttjande, mobbing, bulimi och anorexi är kopplat till sekralschakrat. Vanligt är att kompensera en känslomässig tomhet med ex mat på ett negativt sätt.

Är detta center överaktiverat kan det uttrycka sig i av att manipulera och vilja äga andra då det finns ett känslomässigt beroende av andra människor.

För att balansera upp detta energicenter, välj medvetet människor du mår bra av att umgås med. Sätt gränser och unna dig vackra underkläder, färska blommor och musik  för att väcka din passion till liv.

Detta chakra är också kopplat till vår modersenergi och när den är i obalans kan vi ha svårt att ta emot av det goda i livet.

orange2014

Här följer några stärkande affirmationen från chakra-anatomy.com

I love and enjoy my body.
I have healthy boundaries.
I am open to experiencing the present moment through my senses.
I am passionate.
I feel pleasure and abundance with every breath I take.
I nourish my body with healthy food and clean water.
I know how to take care of my needs.
I value and respect my body.
I am open to touch and closeness.
I allow myself to experience pleasure.
My sexuality is sacred.
Emotions are the language of my soul.
I take good care of my physical body.
I am at peace.

Du hittar även källa och mer om detta chakra här branka.se

Följ din passion och bejaka din lust och sensualitet!

Önskar er en fin vecka,

Kärlek och kram!

//

Ann-Sofie

För mer själslig inspiration följ mig i min Blog.

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>