Hem / Kropp & Själ / Jorda dig hos Day Spa
Day_spa

Jorda dig hos Day Spa

Januari är i full gång och en hektisk tillvaro för många har satt igång efter semestern. Julens ledighet kommer inte bara med avkoppling utan tar även mycket kraft för många från sammankomster av släkt och familj.

Veckans tips i ett späckat schema och för att komma ner på jorden och återhämta sig är att titta in på Day Spa på Sibyllegatan.

Njut av att bli ompysslad i ditt eget sällskap eller ta en cappucino med en vän och få dig samtidigt en välförtjänt fotmassage eller pedikyr. Välj det som attraherar dig i barmenyn, kanske ser du din chans till en stunds power nap?

Behandlingar finns från 10 minuter och uppåt. Oavsett val kostar en behandling 500 kr timmen.

Det här konceptet är tänkt att vara lättillgängligt och det är det. Öppet 9-20, helgdagar 10-19.

dayspa

meny

Bloom & Blossom.

bloom & blossom

Idag ger jag tummen upp för Bloom and Blossom snygga förpackningar med ett innehåll av endast så få ingredienser som möjligt med maximal effekt för krämens syfte. Produkter av hög kvalitet och utan gifter. Dessa får en kommande plats i min hylla. De är balsam för själen till bebisar, kommande mödrar och mammor som detta varumärke riktar sig till.

bloom_and_blossom_anti_stretch_mark_cream_product_grande

Meny och mer information och produktsortiment från Day Spa hittar ni här.

 

I kommande sex inlägg går jag som sagt igenom våra  mest omtalade energicenter med start av vårt första chakra.

1. Baschakrat som vibrerar på färgen röd.

red chanel

Bascharkat också kallat rotschakrat står för vår grundtrygghet, hem och ekonomi.

Det är ur denna energi vi omvandlar våra ideér till materia. Detta chakra är beläget i slutet av ryggraden. Oroar vi oss (om så i onödan) för extensiella behov är det obalans här som till slut manifesterar sig fysisk i den delen av kroppen som är kopplat till detta energicenter.

Baschakrat roterar på en mer långsam energi än övriga chakran. Om det är över- eller underaktivt kan det visa sig som aggresivitet eller en känsla av att vara oälskad. En obalans kan ge känslor av att inte hör hemma och svårighet att hitta sin plats i tillvaron.

Hur som, är det viktigt att ha detta chakra i balans, då detta energicenter påverkar alla andra chakror.

Likt grunden i ett hus är det viktigt att den är stadig för att resten av huset ska klara av tuffare vindar och inte kollapsa.

Vi kan medvetet balansera upp våra chakror.

Baschakrat stärker du  genom ex yoga, vistelser i naturen, uppmärksamma marken under dina fötter, plantera, ta en fotmassage, ät jordbundna råvaror, träna (kickboxning) och genom att meditera.

källa och mer om detta chakra hittar du här branka.se

Dagens affirmation:

”Jag har en given plats och har allt jag behöver och mer därtill.”

 

Fölr mer Beauty of Spirit kika i min blog.

Love,

Ann-Sofie

instagran@byejdelund

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>