Hem / Hemmet / Inred som på hotell

Inred som på hotell

Det finns några hotell runt Stureplan som jag gärna besöker just för att insupa den trevliga miljön.

Lydmar Hotel är ett av dem med det bästa läget bredvid Grand hotel. Pelle Lydmar har skapat ett hotell inklusive restaurang och bar som är stilrent, klassiskt men som blir häftigt i kombination med ägarens stora intresse för konst, framförallt fotokonst. Den trevliga personalen gör det dessutom ännu bättre och skapar en personlig atmosfär.

Hotel Diplomat har en diskret framtoning där man som gäst kan checka in i den trevliga inredningen skapad av arkitekten Per Öberg som tagit fram materialval av hög kvalitet. Byggnaden är makalöst vacker.

hoteldiplomat

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Restaurangen Nosh and Chow på Norrlandsgatan planerar att skapa några få exklusiva hotellrum. Restaurangen, som är inredd av den spanske arkitekten Lázaro Rosa-Violán, är en upplevelse att besöka så förväntningarna är skyhöga. Det är här alla kommer att vilja bo den första tiden när rummen står klara.

noshandchow

Foto: Nosh and Chow.

Ett hotell som ständigt skulle ha väntelista, om det fanns, är Svenskt Tenns boutique hotell eller hur? Kanske är det något vi får se i framtiden. I så fall var det här ni läste det först. Trevlig helg!

Bästa hälsningar Johanna, Joel home.

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>