Hem / Kropp & Själ / Balans 2014
spenat

Balans 2014

Välkommen 2014

Hoppas ni alla har haft ett fint avslut av 2013 och får ett härligt och magiskt 2014! Själv mjukstartade jag det nya året med syndigt god mat och härligt sällskap. Härliga positiva relationer är medicin för själen men nu är det för min del definitivt dags att balansera upp med ren vital energi i form av bättre mat för att orka bringa drömmar av 2014 till liv.

Fyll på med antioxidanter

Jag boostar med spenat i alla dess former. Och mycket citron för att basa kroppen.

greendrinks

spenat

Nitrat som finns i spenat kan vara bra för hälsan på flera sätt.

”När nitratet omvandlas till kväveoxid minskar syreförbrukningen i musklerna och energiproduktionen ökar. Det hjälper regleringen av blodtrycket, immunförsvaret och ämnesomsättningen.

Spenat och många andra bladgrönsaker har ett innehåll av C-vitaminE-vitamin, Karatenoiderna, Alfakaroten och betakaroten.

Dessa ämnen har en kraftig antioxidant effekt på kroppen och hjälper till att minska fria radikaler i kroppen, vilket kan ha en skadlig effekt och bilda sjukdomar över lång tid.”

Källa Biglife och Testfakta.

blåbär

Blåbär, bra för syn och mage.

 

Moisturizer

Min nya ansiktskräm är ageless day cream från Emma S. Den ger en återfuktande och behagligt kylande känsla. Min akilleshäl är definitivt min hy och den reagerar av minsta stress eller oro och det är inte lätt att hitta en kräm som inte irriterar. Den har lugnat min hud trots perioder av obalans. Jag kan varmt rekommendera den. Plus för det!

emmascream

30-large

Närmaste återförsäljare och mer information av ingredienser hittar ni här.

 

Hela och arbeta med dina tankar

Våra tankar är ren energi och påverkar vårt välmående i högsta grad, så varför inte göra din egen dreamboard inför 2014 (om du inte redan gjort det). Den hjälper dig fokusera och hålla din energi hög och boostar dig med tankar av positiv energi! Dröm stort och tillåt det inte att endast förbli drömmar!

pinterest

Jag flaggar även för att hela de fadersenergier vi kan ha i obalans. Universum består av manliga och kvinnliga energier. Kvinnliga är vårdande och mottagande medan manliga är expansiva och givande.

En obalans i relationen till respekt av vår far kan verka universum som ogeneröst.

Därför är detta veckans affirmation:

”Jag väljer nu att fokusera på den sanna kärleken av min far. Jag balanserar energin emellan oss och lämnar nu allt annat förutom de kärleksfulla band och lärdomar vår relation har givit mig.”

 

Gratis, balansering för kropp & själ

Tummen upp för en powerwalk i naturen (helst 45 min), det balanserar vänster och höger hjärnhalva.

Meditera. Tio minuter är bättre än inget och kan ge dig en bra start på dagen. (Sitt i tystnad och låt tankarna bara komma utan att värdera, anklaga eller döma.) Du kan om du vill ha en intention/fråga med dig in i din meditation. Om svaret inte kommer till dig då så ha tillit då det kommer komma till dig i ett senare tillfälle.

 

Andas

Sist men inte minst, glöm inte att andas ordentligt för balans och ett fritt flöde i ditt liv!

Andningen öppnar upp alla våra energicenter i kroppen. Är det blockeringar  i vårt energifält under längre perioder yttrar  det sig tillslut  i fysisk form i kroppen.

 

I kommande inlägg tar jag bland annat upp våra energicenter, (andligt, kallat chakra), ett i taget med start av baschakrat även kallat rotchakrat (av våra totalt  7 stycken chakra som är dem mest omtalade). Jag berättar mer om dem och hur dem är kopplade till olika områden i våra liv.

 

Tills vidare kan ni följa mig på här och i bloggen.

@instagram byejdelund

 

Varma Kramar,

Love,

Ann-Sofie

 

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>