Hem / Personer / Inspiration Inredning varje fredag

Inspiration Inredning varje fredag

Förra veckan när jag besökte vår ambassadör för barnmode, Johanna Engberg såddes ett frö som ska bli spännande att följa. Man ska inte vara rädd att prata om sina idéer för man kan få så enormt mycket utbyte av att bolla med likasinnade. Utan att avslöja för mycket hade jag från början en tanke på en idé, som med Johannas skarpa sinne förvandlades till något konkret. Jag och Johanna ser samma möjligheter och det finns liksom inga begränsningar i vår kreativa värld. Men för att ett frö ska växa och förvandlas till sin vision krävs mycket arbete och framförallt rätt personer. Det spelar ingen roll hur mycket idéer man har, det är sen arbetet börjar. Fröken Engberg har tillräckligt mycket för att få tiden att räcka till med sitt företag ByEngberg och som ensamstående mamma, men rekommenderade mig en annan Johanna att samarbeta med.

Sagt och gjort, i veckan träffade jag Johanna Hulander och efter ett 2-timmars möte hade vi kommit en bra bit på väg inför ett långt samarbete framöver. Johanna har ett lugn över sig och ser möjligheter och lösningar i idéer. Men framför allt har hon sinne för inredning. I 8 år jobbade Johanna som informationschef i fastighetsbranschen, men med två småtjejer och en ambitiös make bytte hon bana för att få balans i livet. Johanna stod väldigt nära sin morfar som hette Joel och ville gärna döpa ett av sina barn efter honom. Då det blev två tjejer och maken inte gick med på att ena tjejen skulle heta Joel fick det istället bli namnet på den tredje bebisen. Hennes egna företag fick heta Joel Home där hon sedan 1 år konsulterar, bloggar och driver sin webshop. Johanna Hulander blir Stureplansguidens ambassadör för Inredning. Varje fredag från och med nästa vecka kommer hon att uppdatera oss om det senaste inom inredning lokalt kring Stureplan.

Trevlig helg!

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>