Hem / Shopping / Fashion / Michael Kors- snygga och sköna skor

Michael Kors- snygga och sköna skor

Michael Kors är något av en revolution för mig. Aldrig tidigare har jag klarat av en helkväll i sylvassa klackar förrän jag upptäckte Michael Kors skor i våras. Det är inte det att de ser sköna ut, för det vill man ju inte! Och klacken blir inte ens sned efter en helkväll! Gjorde ett tappert försök 2009 när jag köpte mina första (och enda) Christian Louboutin och redan efter ett par timmar åkte dom av och nu står dom där vackert i min hylla och hånler åt mig varje dag. Kan avundas de som klarar av att gå i Christian Louboutin, men nu har jag äntligen ett värdigt alternativ! Michael Kors. Min nya polare.

Det går att hitta Michael Kors i Stockholm på bl a Internationella designers på NK, men ser fram emot att Michael Kors-butiken öppnar i höst!

 

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>