Hem / Kropp & Själ / Kroppsskulptering med Hypoxi
hypoxi

Kroppsskulptering med Hypoxi

Jag provade på Hypoxi. Hollywoodkändisarnas träningsmetod för fettförbränning och kroppsskulptering. Elitidrottare använder Hypoxi för effektivare återhämtning och rehabilitering.

Hpxi_0014_thumbHpxi_0801_thumbHpxi_0895_thumb

Denna metod riktar sig till problemområden i nedre delen av kroppen, midja/magen och är en vetenskapligt patenterad träningsmetod framtagen av idrottsfysiologen Norbert Egger.

Ner i en ”rymddräktliknade” dräkt, skönt liggandes på en bädd där 400 luftbubblor masserar lår och mage i ett växlande vakuumtryck. Lyxträning på högsta nivå. Meditativ och avkopplande massage i 20 min.

Hpxi_0976_thumb

Hypoxi effektiviserar fettförbränningen i underhudsfettet och förbättrar cirkulationen och syresättningen till cellerna. Transporten av fettsyror och slaggprodukter förbättras och minskar celluliter. Det fungerar som en lymfdränering och min största märkbara förändring och känsla var just detox effekten.

Fyra olika maskiner finns utformade för olika behov där du kör lågintensiv träning i 30 min/el springer, cyklar, sittandes eller liggande med ett lufttryck som stimulerar blodcirkulationen.

Min egen blodcirkulation är en utmaning för mig och jag kände en stor skillnad till det bättre efter mina 6 ggr.

Jag fick synliga resultat – huden kändes fastare runt lår och mage.

Det utan förändrad kost vilket trots allt är rekommendationen tillsammans med minst 12 ggr intensivkur för ett så önskat resultat som möjligt.

Mer om HYPOXI finner du här. För fria konsultationer kontaktar du fina Pascale som finns på Östermalm/ Engelbrektsgatan –  Hon tar hand om och hjälper dig  att lägga upp det program som bäst passar dig och dina individuella behov.

Lycka till,

Love,

Ann-Sofie

instagram @byejdelund

Mer Beauty of Spirit finner du i min blog och på Facebook <3

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>