Hem / Kropp & Själ / Stureplansguidens Hälsoambassadör
Apelsiner FB

Stureplansguidens Hälsoambassadör

Efter 8 års bloggande hamnade jag här på som hälsoambassadör på Stureplansguiden! Det känns otroligt kul och jag är jätteexalterad att börja skriva. Jag tänkte börja med att snabbt berätta lite om mig själv. Jag heter Ulrika Linde, är 24 år och bor i Stockholm. För några månader sedan startade jag Instagramkontot Thehealthyblond, som sedan utvecklades till företaget The Healthy Box som hade release för nästan exakt en månad sedan.

På den här sidan kommer ni få läsa mycket om mat och hälsa; allt från recept till resturangtips runt Stureplan! Stay Healthy!

Apelsiner FB

The Healthy Box

Välkommen till Stureplansguidens hälsoblogg! Här kommer du få härliga recept och tips på hälsosamma resturanger/cafeer runt Stureplan. Bloggen drivs av Ulrika Linde, skaparen av The Healthy Box, som brinner för hälsa och glädje till mat!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>