Hem / Kropp & Själ / Cleansing days
CleansingDays Grundare

Cleansing days

Fantastiska Filippa Salomonsson – Holistic Health Coach, grundaren av Raw Clarity Cleanse har nu kommit med  sina detox-program av underbara ekologiska kallpressade juicer.

Raw Clarity My Story safe_image

Jag välkomnar även min fina vän Cecilia Elfving och hennes partner Caroline Andell som ligger bakom Cleansing Days som just har lanserat sina renande ekojuicer. Love it.

CleansingDaysGrundare

 

cleans

Tummen upp för alla härliga organiska och ekologiska utbud på marknaden. Jag vill kunna välja något nyttigt när jag är på språng och inte alltid känner att jag har tid att förbereda, blötlägga bönor, nötter, mixa och ordna själv.

Under detoxdagar är det givetvis inte upplagt för stress och tuffa aktiviteter utan läge att stilla sitt sinne. Trenden av stärkande näringsintag för kropp och själ som dessutom är goda är här för att stanna! Utbudet av nyttig snabb food lär öka markant på marknaden och är inget vi ska behöva leta efter… Min kropp skriker Jaa! av dessa härligheter.

Jag kommer att prova på dessa cleansing program och skriva om dem här framöver!

En cleanse hjälper dig:

  • Att rensa toxiner från kroppen.
  • Bli klarare i tanken och stärker dig mentalt.
  • Du ökar din energinivå och stärker kroppen med vitaminer, antioxidanter

 

With Love,

Ann-Sofie

 

Instagram

@byejdelund @spiritualfashionista

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>