Hem / Shopping / Stil / Fars dag 10/11
stureplansguiden

Fars dag 10/11

Då var detta mitt första inlägg här på ”Stureplansguiden.se” och det känns riktigt spännande.

Med detta inlägg tänkte jag passa på att hylla alla farsor där ute då det är fars dag nu på söndag, och det tänkte jag göra genom att ge några tips på fars dag presenter som jag tror att många pappor skulle uppskatta.

För en del kanske en tändsticksask, en parfym, en cigarr eller en whiskey bara är ett redskap, en doft, en partydetalj eller en vätska som gör en onykter, men det stämmer inte. Det är en livsstil. Det är en fin detalj och det är de fina detaljerna som ger en njutning här i livet.

Så skäm bort din gamle far.

farsdag
Tändsticksfodral – Svenskt Tenn, Parfym – Dior Eau Sauvage, Raktvål – Truefitt & Hill, Slips – Ralph Lauren, Cigarrer – Davidoff Robusto Collection, Förkläde – Sandqvist, Snoppare – Zino Giljotin, Whiskey – Johnnie Walker Black Label 12, Manschettknappar – Skultuna 

www.mr-edward.com

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>