Hem / Shopping / Barnmode / Barnbutiker
amdassador_engberg

Barnbutiker

Det ögat ser, skapar ett behov och sedan kommer viljan att ta upp plånboken och fylla garderoben med nya fina plagg. Vi är många mammor som älskar att shoppa och det finns det finns en hel del butiker, men ändå är det lätt att bli rastlös på shoppingen i Stockholm.

Jag vandrade gatorna runt Stureplan och fann en del godbitar, jag saknade aha-upplevelsen, butiker med många liknande varumärken skapar en likvärd känsla och man blir på ett sätt inte imponerad utav shoppingen. Jag hade önskat att butikerna i Stockholm vågade att sticka ut, vågade att vara den andra olik. Jag ser på varumärken som kämpar för att ligga i så många butiker som möjligt, medan kunden vill handla unika varumärken som inte är överetablerade.

Varumärken som talar om att igenkänning är viktigt och att det inte är någon fara att ett varumärke ligger i många butiker. Men de glömmer av att kunderna runt Stureplan, är kräsna, beresta och medvetna.

När jag vandrade Stureplan runt, insåg jag att jag vill bli sedd och känna mig välkommen när jag går in i butiker, jag vill inte se personal som pratar i telefon hellre än med mig som kund, jag kunde i flera butiker vandra runt och personalen var så inne i dem de hjälpte att de inte ens sa hej, i en annan stod någon och vek kläder utan att titta upp. När jag hade gett upp hoppet mötte jag butiker med dess motsats och det var väl tur, för jag höll på att ge upp hoppet.

Stockholm behöver mer internationellt mode och framförallt mer internationell service.

Jag vill nu presentera mina favoriter i några utav butikerna runt Stureplans området.

 

På NK Kids fann jag mitt favoritmärke Pale Cloud, lyxigt och dyrt. Jag älskar det!

sture

 

NK Ralph Lauren hade fotoförbud, så synd för dessa klassiska plagg får alltid mitt hjärta att hoppa ett slag extra av glädje.

 

I MOOD gallerian finner ni såväl Ralph Laurens barnbutik som Textilbruket.  Textilbruket bjuder bla på Ebbe, ett grått myskit känns ju alltid rätt.

sture11

 

 

 

Mini Rodini finner ni på NK våning 4 och de skapar bästa jeansen för pojkar.

sture3

 

 

 

Livlys babyskor känns klassiska, för att inte tala om deras loafers för små babyboys i navy. Tyvärr fick jag inte till en bild på dem.

 

sture1

 

 

 

 

Zara i Sturegallerian låter oss säsong efter säsong köpa prisvärda skinnjackor, hur snyggt är inte det på såväl kille som tjej?

sture2

 

 

 

Det är lätt att glömma av Massimo Duttis barnavdelning i Sturegallerian, men den förtjänar absolut ett besök.

 

sture5

sture6

 

 

 

 

I Babyshops butik i Sturegallerian har nu Chloé och Little Marc Jacobs kommit in, me like!

sture7

 

 

 

Hos Lucca, Nybrogatan, föll jag givetvis för det franska märket Bonton

 

bonton

 

På Kiddies – Nybrogatan, vinner ju absolut Moncler jackorna. Helt klart det starkaste varumärket som de erbjuder.

sture9

 

 

 

 

Sprall som ligger belägen på Nybrogatan har festkläder för bebisar från The Tiny Universe.

tiny

 

 

I min kära butik ByEngberg, Nybrogatan, får jag helt klart tipsa om Marie-Chantals klassiska kläder

6 5

 

Missa inte nästa måndag, då presenterar jag hur jag hade skapat Prinsessan Estelles garderob om jag hade fått äran.

Är ni nyfikna på mer inspiration redan nu, spana då in min välbesökta blogg på Plaza Kvinna. KLICKA HÄR. 

Ambassadör Barnmode

Hon är barnmode-experten som ses frekvent i media som entreprenören som skapar sitt sätt att lyckas som ensamstående mamma. Hennes hår-rosetter och exklusiva väl utvalda märken pryder många ”mini fashionistas” på Östermalm. Låt dig inspireras av hennes val!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>