Hem / Personer / Vad snygga vi kommer att bli!
amdassador_catarinaMay

Vad snygga vi kommer att bli!

Kärnan i valet av ambassadörer för Stureplansguiden är hela tiden; ”Vem har bäst koll inom sin gengre”. Ni som följer oss har förmodligen fullt upp med att få tiden att räcka till som det är. Att hitta balans mellan familjeliv, karriär, egentid, träning och dessutom hålla sig snygg kräver Time Management.

Snygg var det ja. Har jag koll på allt inom skönhetsbranschen? Nej. Istället för att googla runt för att försöka uppdatera er och mig själv om det senaste tänkte jag att det är onödigt att uppfinna hjulet igen när det redan finns proffs i denna gengre.

Catarina Pap de Pestény känner jag sedan 6 år och hon har tillsammans med May Otero startat Acadermia som arrangerar en mässa för skönhetsbranschen 2 gånger per år.

”Med visionen om en säkrare skönhetsbransch och med konsumenten i fokus är vi branschens viktigaste forum.  Vi fokuserar på upplevelse, behandlingar, hudvård, makeup, estetisk kirurgi, kosten och livsstil. Vi visar upp årets trender och nyheter inom skönhet.”

Med det sagt vill jag nu presentera våra ambassadörer för Skönhet! Varannan tisdag med start nu på tisdag kommer May och Catarina att uppdatera oss om vad som gäller i skönhetsbranschen.

Catarina pap de pesteny, acadermia

Catarina Pap de Pestény

 

 

May Otero

May Otero

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>