Hem / Personer / Johanna Engberg ambassadör för barnmode
Johanna Engberg SG Barnmode-ambassadör

Johanna Engberg ambassadör för barnmode

Det är med stolthet jag kan presentera att vi fått Sveriges expert på barnmode att ta sig an rollen som ambassadör hos oss på Stureplansguiden. Johanna Engberg driver sin butik ByEngberg och bloggar om barnmode på Plaza Kvinna.

Hon har uppmärksammats för att ligga i framkant när det gäller barnmode och flera olika media har skrivit om hennes exklusivitet för Marie-Chantal som Prinsessan Estelle bar då Kungen firade 40 år på tronen. Johanna kommenterar ”Estelle-effekten” till Johan T. Lindwall för Expressen så här;

– Jag hade planerat att ta in kläderna till februari nästa år, men efter att det blev känt att Estelle hade klänningen på sig ökade efterfrågan något enormt. Jag var tvungen att tidigarelägga. Den lilla prinsessan skapade en rejäl effekt.

– Prinsessan Estelle är utan tvekan den som skapar störst trender inom det klassiska barnmodet i Sverige, säger Johanna Engberg.

Varje måndag kommer Johanna att uppdatera oss om det senaste inom barnmode som Stureplansguidens Barnmode-ambassadör.

Marie-Chantal, Estelle, ByEngberg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer här;

http://www.expressen.se/mode/prinsessan-estelles-exklusiva-klanning/

http://plazakvinna.com/blog/prinsessan-estelle-marie-chantal/

http://kungligamodebloggen.svenskdam.se/estelles-klanning-fran-marie-chantal/

 

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>