Hem / Shopping / Barnmode / Jag kallar dem it-plagg
amdassador_engberg

Jag kallar dem it-plagg

Kära it-plagg ni är många och ni varierar från område till område. Olika klädkoder där varje grupp människor tycker att deras klädkod är den enda rätta. Alla tycker att de är unika, men hur unika är vi egentligen och hur stor roll spelar dessa it-plagg för barn?

Jag möter dagligen mammor som försöker få sin vilja igenom, vissa lyckas andra inte. Döttrar med starka viljor, som vet precis vad de vill och varför försöker så många föräldrar streta emot barnens viljor? Idag är kläder viktigt för många barn redan vid barnsben, vissa rynkar nu på pannan, hur kan jag säga att mode har en viktig del i så unga människors liv.

Jag försöker lära mina kunder att de ska älska sig själva, att det inte är ytan som avgör vilka de är, men att man ska bära kläder man gillar. Varför ska inte små individer få känna sig snygga i sådant de vill bära? Vi föräldrar ska inte hämma våra barns fantasi, bryr de sig så ska de just få göra det.

Bryr ditt barn sig inte, så är det bara att gratulera, då har du fria händer att välja.

JAG KALLAR DEM IT-PLAGG:

UGG-Kids-Bailey-Button-216_02

UGG säljs hos Babyshop Store, Kiddies, Lucca och NK.

 

ver de terre

Ver de Terre säljs hos ByEngberg, Lucca, NK, Bonti. Mössan säljs i de flesta barnbutiker runt Stureplan.

 

moncler

Moncler säljs hos Kiddies

AC4609J_GRY_Z1 B5804J_CAM_Z1

Marie-Chantal har skapat en underbar mössa och den mjukaste cashmeretröjan, säljs exklusivt hos ByEngberg

 

Childhood rosett

Den röda hårrosetten är skapad till förmån för Childhood, när du handlar den så skänks 100 kr per såld rosett till Childhood. Yta möter välgörenhet, det måste väl ändå vara årets julklapp? Säljs HÄR.

 

Bild9 Livly

Livly har skapat höstens skinnjacka

 

Nästa måndag kommer ett nytt inlägg, så länge får du spana in min blogg HÄR.

XOXO Johanna

Ambassadör Barnmode

Hon är barnmode-experten som ses frekvent i media som entreprenören som skapar sitt sätt att lyckas som ensamstående mamma. Hennes hår-rosetter och exklusiva väl utvalda märken pryder många ”mini fashionistas” på Östermalm. Låt dig inspireras av hennes val!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>