Hem / Shopping / Zara Home öppnar 20 september
Zara Home öppnar 20 september på Birger Jarlsgatan 15

Zara Home öppnar 20 september

20 september öppnar Zara Home dörrarna till sin första butik i Sverige på Birger Jarlsgatan 15 i Stockholm. Förutom textilprodukter för sovrum, matrum och badrum kommer vi att få njuta av dekorationsföremål, serviser, bestick, glas och tvålar samt hela den exklusiva kollektionen för barn, Zara Home Kids.

Med ett stort butiksutrymme på 340 kvadratmeter är butiken trogen sin innovativa design och moderna image från kedjans övriga butiker i andra länder. Ett avantgardistiskt och elegant koncept som blandas med enkelhet och respekt för miljön vad gäller material som val. Några av de mest kännetecknande egenskaperna i Zara Home-butikerna är de neutrala färgerna, kastanjeträ, marmor med gammal pärlemor-effekt för golven.

När det gäller den utvändiga designen har den emblematiska byggnadens originalfasad respekterats och det befintliga snickeriarbetet har restaurerats. Butiken har tre skyltfönster ut mot gatan.

Zara Home har utvecklat sin nätförsäljning i Sverige sedan 2007 med mycket gott mottagande. Med den nya butiken i Stockholm finns Zara Home nu på 39 marknader.

 

KONCEPT 

Zara Home är Inditex-koncernens varumärke för heminredning baserad på de senaste modetrenderna. Runt 70 % av utbudet är textilprodukter för säng, bord och badrum. Utbudet kompletteras med möbler, porslin, bestick och andra tillbehör för att inreda ett hem men även hemmakläder och kosmetika. Ända sedan starten 2003 har Zara Home gjort en stor global satsning vilket har lett till att man nu är verksam i 38 länder med mer än 370 butiker. Med ett team på mer än 3 500 yrkeskunniga personer erbjuder varumärket varje säsong de senaste trenderna inom inredning med nyheter varje vecka. Tack vare en grupp med designers från olika länder som tar fram unika produkter förvandlar Zara Home ditt boende till ett trendigt och mysigt hem.

 

Presskontakt: Ebba von Schreeb, Patriksson Communication.

 

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>