Hem / Shopping / Idag öppnar Zara Home!
Zara home Butiksinvigning stockholm

Idag öppnar Zara Home!

Om ni har möjlighet denna fredag, ta en sväng på stan. På Wienercafeet har de ”Genrep”, vilket innebär att man får reducerade priser. Idag öppnar även Zara Home som många längtat efter. Stureplansguiden var förstås på plats på gårdagens butiksinvigning och jag kan säga att ha-begären väckte känslor. Här kommer lite bilder från Zara Home;

Zara Home Stockholm butiksinvigning Zara Home Sthlm inspiration Zara Home Stockholm barn Zara Home Stockholm Skrin

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>