Hem / Shopping / Fashion / Fashion på Stockholms Auktionsverk 13-15 september
Fashion stadsauktion

Fashion på Stockholms Auktionsverk 13-15 september

Gick förbi Stockholms Auktionsverk idag på Nybrogatan och lade märke till diverse Chanelväskor i skyltfönstret. Nyfikenheten drog in mig för att ta reda på vad som är på G och kan nu meddela följande;

Stockholm Fashionweek är just avklarad men för den sakens skull är det inte slut med Fashion i Stockholm. På fredag 13 september slår Stockholms Auktionsverk upp dörrarna till Fashion, den efterlängtade auktionen med vackra kreationer, accessoarer, bijouterier, väskor och koffertar från kända modemärken såsom Balmain, Dior, Chanel, Gucci, Hermès, Louis Vuitton, YSL, Pucci med flera. Denna gång innehåller auktionen mer än 600 nummer med betoning på just handväskor och bijouterier, de områden som den köpstarka publiken mest eftertraktar. Nytt för i år är att auktionen äger rum på nätet (www.stadsauktion.se). På det sättet når vi en större och yngre kundkrets och de som inte har tid att komma och sitta i en auktionssal i flera timmar kan ändå både följa och delta i auktionen. Fashion i tiden med andra ord!

FASHION
Visning på Nybrogatan 32
13-16 september
Auktion online på www.stadsauktion.se
17 september

För mer information kontakta ansvarig expert Beata af Donner 08-453 67 63 eller beata.af.donner@auktionsverket.se eller informationschef Anna Hamilton 08-453 67 84 eller anna.hamilton@auktionsverket.se.

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>