Hem / Shopping / Prada öppnar på Birger Jarlsgatan!
Prada Stockholm

Prada öppnar på Birger Jarlsgatan!

Idag den 30 augusti öppnar Prada sin första butik i norden i korsningen Birger Jarlsgatan/Mäster Samuelsgatan. Det italienska lyxmärkets etablering i Stockholm är minst sagt en storsatsning, med en butik på inte mindre än 650 kvadratmeter.

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>