Hem / Kropp & Själ / Nail Bar- Rosenrummet

Nail Bar- Rosenrummet

10 JULKLAPPSDRÖMMAR ATT GE ELLER FÅ

En upplevelse av Rosenrummet/NKs Personal Shopping avdelning andades precis den lyx jag efterlängtat. Jag möts av en varm service. En stund av tillflykt till denna oas mitt i en mer stressfylld shopping gör min kropp gott. Jag serveras en välgörande kopp rött te i vackert porslin.

I den nyöppnade Nail Baren föll jag självfallet för en spa manikyr. Ett perfekt val av treat när man behöver komma ner i varv. Handskrub, inpackning och handmassage med en avslutande  lackning. Här finns ett utbud och hav av nagellack i alla dem färger du kan tänka dig.

Sorlet av dovt ljud från cafét utanför inger en lugnande och trevlig känsla.

Spaprodukterna är av märket BCL Spa i dofter så som mandarin, lavendel och citrongräs. Jag blev kär i serien och den gav mig 100% vårdande känsla för min mycket sensitiva hy som annars har svårt att hitta produkter som känns bra rakt igenom. Jag brukar föredra lavendel för en lugnande effekt men eftersom manikyren i sig gav den delen i sin spabehandling så föll mitt val på citrongräs. Helt rätt för en fräschör och uppiggande känsla.

Ansiktet utåt för Nagel Baren är Frida Selkirk, en av Sverges bästa nagelstylister med världskända namn och de största modevisningarna som kunder i ryggen. Tillsammans med Nks personal shoppings grundare Lisa Rogelin förstärker dem konceptet och kan därmed erbjuda kunden en högre standard. Att avsluta sin shopping med en trendig lackning är helt rätt i tiden.

manikyr

ciaté/remover

Remover i doft av cacao från Ciaté.

BCL Spa inpackning

Inpackning från BCL Spa.

BCL Spa

Spa Produkter, BCL Spa.

Rubrik: Julklappstips

Drömmar av julklappstips längre ner…

Röda toner

Rött i rött. Nagellack från Citaé.

Presentkort/Rosenrummet/Nk

Doftserie, Terry de Gunzburg. Finns bl.a på Nk.s doftavdelning.

manikyr/doft- Terry de Gunzburg

Rosenrummet/Nk

1. En välgörande manikyr. I Nagelbarens meny hittar du bland annat manikyr, spa-manikyr, gelpolish, Minx, Nagelförlägning och nagelförstärkning. Nagelbaren erbjuder även en behandlingsmeny för män.

2. Personal shopping. Det här är definitivt ett alternativ att ge kvinnan eller mannen i karriären som vill effektivisera sin tid. Utifrån kundens personliga önskningar och med hänsyn till den redan befintliga garderoben hjälper  NKs Personal Shopper att ta fram ett personligt utbud och presentation, möjligt från Nks alla avdelningar. Här samlas allt på ett och samma ställe och görs vid ett köp. Din unika stil plockas fram och det lilla extra erbjuds. Det här ska vara ett uppskattat besök som lever upp till dina förväntningar och förhoppningsvis lite till för en avgift av 2400 kr. Ni hittar Rosenrummet på plan 4 på Nk.

3. Drömmar från Lara Bohinc

myearrings

larabohinc

Mitt habegär av Lara Bohincs smycken i min ägo är inte mättad med ett par örhängen i silver… Jag drömmer om dessa i rosé. Ni hittar dem  här på Nk Accsess för en summa från ca 4000 kr.

 

4. Doftljus a la Tom Dixon

Doftljus

Me love, Tom Dixons serie av doftljus med tillhörande lock av marmor. Nytt för i år är dem större varianterna eller kombon av alla tre  i finishar i rosé, guld och silver i att pack av 3. Dofter som passar både honom och henne. Ni hittar dem här eller här. Priset ligger på ca755 kr.

 

5. Juice Sunday

sundayjuice

Ge din kropp en välförtjänt dag av återhämtning från Juice Sunday.

Boosta dig själv efter julens all mat och låt ditt matsmälningssystem få en välförtjänt vila. Fyll på av härliga vitaminer, mineraler, samt klorofyll och en massa antioxidanter. Ge dig själv eller någon kär en riktig energi kick.

Din juice beställer du från J.fine Cuisine  på måndagar, hämtar din leveransen på lördag och dricker den under söndagen för ett pris av 350 kr.

 

6. Love Warriors Kimono

Kimono/Snake

Ljuvlig Kimono från Love Warriors of Sweden. En lyx för 1190 kr jag definitivt ska unna mig och låta svepas över min kropp.

Efterfrågan är stor och leveransen kommer först i januari. Den som väntar på något gott erhålls ett presentkort i väntan på leverans. Och den som känner till Love Warriors vet också att inget lämnas åt slumpen. Ett presentkort från detta kreativa gäng andas säkerligen balsam för själen precis som allt annat dem lägger sina händer på. Denna skönhet beställer du här.

 

7. Photo Art

Photo Art

Vacker fotokonst kan aldrig vara fel och är en het trend just nu. Älskar den här bilden på Jane B. D´Hugues. Låt dig drömmas bort och välj det som får dig att känna, leva och längta… Kika in på YellowKorner eller besök dem i Mood Gallerian.

 

8. Comme des Garcons – dofter av andlig inspiration

Incense series 3 comme des gacons

Commes des Garcons -Series 3 består av dofter tillbaka i tiden med inspiration av rökelser myrra och örter kopplade till heliga platser, tempel och uppkallade av dess städer.

Avignion, beskrivs som en vördnadsfull doft. Mörk och Mystisk med toner av vanilj och mjuk romersk kamomill, som lättar upp. Den har fått sitt namn av den medeltida staden i södra Frankrike och är den mest omtalade av dofter i Comme des Garcons parfymserie.

Ouarzazate, staden högt belägen i Atlasbergen i Marocko fulls av en antydan av balsamico och pepprig ton.

Jaisalmer, länken mellan Indien och Egyptien, uppfylls av toner från kryddorna längst handelsvägen och grundar med det jordiga trädet gujak.

Kyoto  är en andlig resa med toner från det fridfulla tempel i hjärtat av Japan. En rofull och jordbunden doft.

Zagorsk, en rysk helig plats uppbyggd kring ett 1400-talskloster inspireras av en renhet från den kalla orörda vintern med insalga av tall och kottar.

I dessa mästerverk hittar ni inslag av bl a salvia, ebenholts, cederträ, vanilj och romersk kamomill.

Ni hittar dessa spirituella dofter hos Cow Parfymeri  för ca 650 kr på Mästersamulesgatan 9 eller på Nk.

 

9. Hårrosett till förmån för Childhood.

julrosett-till-forman-for-childhood-10cm

Av denna skönhet till hårrosett från Petite Olivia, Byengberg går hela 100 kr av 165 kr till  Childhood.

 

10. Theodor Paris

Theodor - blue

Ge bort en exklusiv burk och skänk skopor av ro till själen. Hos Select Collection på Norrlandsgatan kan du hitta dessa ljuvliga theér och vackra förpackningar för ca 249 kr.

Det var allt för nu av mina julklappsdrömmar!

 

Som utlovat,  kommer här veckans affirmation:

”Ju mer jag kan ta emot, ju mer kan jag ge.”

För mer själslig inspiration och påminnelse av allas vår power, följ mig här eller titta in på bloggen.

 

Önskar er en fin vecka,

With Love,

Ann-Sofie

 

Designer & Interior Stylist / Intuitive Energy Consultant

spiritualfashionista.net

Ann-Sofies är grundare till Spiritual Fashionista, ett sensuellt showroom för den moderna spirituella kvinnan. Ur hennes sensitivitet för energier och passion för det vackra är hennes personliga mission att skapa balans i allt hon gör. Det är essentiellt i hennes eget liv och idag hjälper hon andra att släppa rädslor och komma ikontakt med sin egen inre sanning att blomma inifrån och ut genom intuitive energy healing / guidance, styling och inredningsuppdrag.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>