Hem / Nyheter / Kom in i garderoben hos Mood

Kom in i garderoben hos Mood

Torsdagen den 10 oktober kl 17 startar Vernissagen för ”Kom in i garderoben” i Moodgallerian, där 5 kända profiler fått i uppdrag att designa varsin personlig garderob. Vernissagen pågår t.o.m. 1 november om ni är nyfikna på hur Anton Hysén, Carolina Gynning, Ola Wenström, Jennie Widegren och Susanne Thorson antog uppdraget. Stureplansguiden spanade in läget på presslunchen och gillar konceptet. Kul med kreativa idéer som denna! Bilden ovan är från skådespelaren Susanne Thorsons garderob. Här kommer pressmeddelandet:

 

Pressmeddelande                                                                  Stockholm 10 oktober 2013

Kändisar gläntar på dörren till sina garderober på Mood Stockholm

Mood Stockholm bjuder in till en höst fylld av inspiration och har låtit kända ansikten inreda personliga garderober som nu visas upp för allmänheten. Säsongen innehåller ett stort urval av färgsprakande höstnyheter för både mode och inredning.

Anton Hysén, Carolina Gynning, Ola Wenström, Jennie Widegren och Susanne Thorson är personerna som alla skapat en egen garderob på Mood Stockholm. Genom att samla ihop sina favoriter från butikerna i Mood Stockholm präglas garderoberna av deras egna stilar. Därefter har alla efter eget intresse och individuella känsla inrett sin garderob.

– Vi ville göra något annorlunda för att visa hösten på Mood Stockholm och valde dessa personer för att vi tycker att alla har en härlig stil som på olika sätt speglar Mood Stockholm, våra butiker och våra kunder, säger Annika Ljungberg, centrumchef Mood Stockholm.

”Kom in i garderoben” är ett interaktivt alternativ till ett skyltfönster. Ett levande sätt att belysa Mood Stockholms olika butiker på ett personligt sätt.

I utställningen får vi en inblick i vad som göms längst in i garderoben hos var och en av de fem celebriteterna, favoriterna i höst och om de har en garderobsräddare.

– Jag älskar den här årstiden när man får klä på sig igen.  Höstens favoritplagg är definitivt en snygg skinnjacka, säger Carolina Gynning, konstnär och artist.

”Kom in i garderoben” är beläget på 3e våningen på Mood Stockholm bredvid Concierge by Mood Stockholm. Utställningen är öppen fram till den 1 november.

– Vi hoppas att detta kan bli en tradition så vi även nästa höst får förmånen att kika in i garderoben hos utvalda kändisar, säger Annika Ljungberg, centrumchef Mood Stockholm.

 

Fakta Mood Stockholm

Mood Stockholm är en stad i staden, ett shoppingkvarter med konceptet ”Beyond shopping”. Mood Stockholm erbjuder en helt ny shoppingupplevelse med ett 60-tal butiker, stort utbud av Stockholms bästa restauranger och unika conciergetjänster.

VD och medgrundare

Stureplansguiden

Efter 16 år som säljare, lyssnade Charlotte på sin inre drivkraft och bröt sig lös mot ett liv som entreprenör. Charlotte driver nu Hult Solution där hon är konsult inom digital kommunikation och på Stureplansguiden har Charlotte handplockat passionerade själar som uppdaterar dig inom sin expertis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>