Hem / Nyheter / IBX- Lösningen för sköra naglar?

IBX- Lösningen för sköra naglar?

Redan i somras kom denna behandling till Sverige, men det är egentligen först nu som den blivit en snackis. Med hjälp av värme får din nageltjej olika närande oljer, vitamin E och akrylater att tränga in mellan nagellagren, för att öka flexibiliteten i nageln och styrkan.. LED-ljus sluter sen ett skyddande lager så att produkten stannar kvar.  Ideen kom efter alla förslitningsskador kunder orsakar sig själva då de gärna pillar bort gellack och andra matrial. Tanken är att upprepa behandlingar tills man är nöjd med resultatet, lite som en kur. Antingen i samband med gel-lack eller i en vanlig manikyr. Priset ligger på mellan 250 och 690 kr per gång beroende på sammanhang och behandlingen går oftast även att köpa som klippkort.I BX-behandligen har nu vunnit pris för mest innovativa produkt. Jätte kul tycker vi på  Frida Selkirk Nailstyling.

Ambassadör Naglar

När det ska rapporteras om de senaste inom naglar i media är det Frida Selkirk som står högst upp på pressens önskelista. Med sina 24 år i branschen och gedigna meriter är hon helt enkelt nagelstylisternas moder!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>