Hem / Nyheter / Vinterns hårfärger och hårmode från Attitude Sthlm mässan

Vinterns hårfärger och hårmode från Attitude Sthlm mässan

Efter ett hektiskt schema med planering och deltagande på Attitude Sthlm mässan så tänkte jag nu dela med mig utav det senaste som jag presenterade på scen.

Gällande vinterns hårfärger så är det varma härliga färger som gäller.

Naturliga varma röda koppar toner. Dessa får även gärna skifta lite i guld för att skapa lite ytterligare värme i färgen.

kopparrod

Mörka bäriga lila toner . Molly Sandén har en fantastisk nyans av denna härliga färg.

aubergine

När det kommer till det blonda håret så är det varma honungsfärger med tunna fina slingor som gäller. Den softa ombren håller i sig, men den får inte vara för skarp.

blondhombre

Och likaså när det gäller det bruna håret. Inga stora kontraster med bredare slingor i olika toner. Antingen kallt eller varmt. Och tunna fina slingor om du vill ha lite skiftningar.

morksofthombre

När det gäller frisyrer så är alla längder inne men alla har de en gemensam röd tråd, det ska vara uppklippt! Luggen får gärna vara lite längre och svepande.

Den lite längre pagen är väldigt inne och får gärna vara lite kortare baktill och längre fram.

Det korta håret får även det vara mycket kortare med ordentligt uppklippt nacke, lite längre framtill och gärna den svepande luggen till det.

Något som verkligen är inne när det gäller håraccessoarer så är det metall hårband. Gärna prytt med pärlor, kristaller och lite mer enklare eleganta modeller.

Vi stylade håren på modellerna på modevisningarna under mässan samt den oerhört begåvade artisten Nova Miller som uppträdde både på fredagen och lördagen. Malin Målberg, vår fantastiska stylist på Hårbutik valde att fylla ut hennes hår med ett clip on set, en fläta med clips och så klart ett fantastiskt snyggt metall hårband som är hennes signum.

Novamillershår

harsmyckeparla

harsmycke3

Dessa fina metall hårband finns att köpa på www.hårbutik.se.

För er som använder er utav löshår så vill jag återigen rekommendera den senaste löshårsmetoden på marknaden med Mago Hair. Inga kemikalier och ingen värme för minimalt slitage. Endast en bomullsknut som känns helt obefintlig. För frisörer och stylister, gå in på www.templeofhair.se och privatkunder www.hårbutik.se för att se vilka frisörer som arbetar med denna nya metod.

scenattituddessthlm

Är jätte stolt och tacksam över all fin respons vi  fick ifrån mässan. Och glad över att jag fick dela med mig utav det jag älskar allra mest.

2015 kommer ni att få vara mer uppdaterade kring det senaste hårmodet och nya produkter som lanseras. Så håll utkik efter nyår så kommer ni att inspireras och få en exklusiv förhandstitt på vad som händer både i Sverige och i övriga världen.

Önskar alla våra läsare en god jul och ett gott nytt år!

Ambassadör Hår och Skönhet

Hår-entreprenören som älskar de bästa av de bästa produkterna. Theres drar sig inte för att prova nytt och kan därför gå på en nit då och då. Slipp beauty-flopparna och låt Theres tipsa dig om vad som funkar och vad man ska undvika för att lyckas mindre bra.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>